Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ



ΝΕΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ
    Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες του ROYKOYMOYKOY.BLOGSPOT.COM, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του πολίτη Ν.Τόσκας, πρόκειται αύριο να μεταβεί στην Ισπανία, για συνάντηση με την ηγεσία των ‘’PODEMOS’’ και την εξασφάλιση συνεργασίας στο θέμα της καταστολής ταραχών και διαδηλώσεων.
    Στον κ. Τόσκα, που μεταβαίνει στην Ισπανία  με εντολή του Υπουργικού Συμβουλίου, θα γίνει την Τρίτη 26 Ιανουαρίου επίδειξη στην Παμπλόνα του νέου μέσου καταστολής.
    Τον κύριο Τόσκα, θα συνοδεύσουν στο ταξίδι του ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής  Γιάννης Μουζάλας και η έμπειρη σε θέματα εξαφάνισης μεταναστών Τασία Χριστοδουλοπούλου, πρώην αναπληρωτής υπουργός.
    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για την εγκατάσταση του νέου μέσου καταστολής, θα χρησιμοποιηθεί Στρατόπεδο της Αττικής που διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, και έχει προταθεί στην επιτροπή το Στρατόπεδο στο Γουδή.
    Πρίν από την αναχώρησή του για Ισπανία, ο κ. Τόσκας σε συνέντευξή του δήλωσε ότι είναι πλέον καιρός η ΕΛΑΣ να αποκτήσει σύγχρονα μέσα καταστολής, που θα επεμβαίνουν στις διαδηλώσεις χωρίς κίνδυνο για το προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
    Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, που ενημερώθηκε σχετικά, εξέφρασε κάποιες αντιρρήσεις και επιφυλάξεις, επειδή θα απαιτηθεί η πρόσληψη ειδικού προσωπικού για τον χειρισμό του μέσου.
    Ανάλογες επιφυλάξεις εξέφρασε και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης, λόγω του μικρού αριθμού του προσωπικού καθαριότητας του Δήμου και της ενδεχόμενης δυσοσμίας στους δρόμους.
    Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια επίδειξη του νέου μέσου, που με κίνδυνο καταφέραμε να εξασφαλίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου