Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Η 1η γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας-Gourmet γεύσεις στα πιο ακριβά εστιατόρια σε προσιτές τιμές.Η 1η γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας-Gourmet γεύσεις στα πιο ακριβά εστιατόρια σε προσιτές τιμές.
Αυτά, είναι για τους… ‘’άλλους Έλληνες’’
    Δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας θα έχει το αθηναϊκό κοινό να απολαύσει σε 100 από τα πια καλά εστιατόρια της πόλης, από την 1η έως 7 Φεβρουαρίου 2016.
    Η Alpha Bank και οι κάρτες Diners Club διοργανώνουν την πρώτη γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας με τίτλο “Dine Athens”, εισάγοντας στην Ελλάδα την ιδιαιτέρως επιτυχημένη ιδέα των “restaurant weeks”, στην οποία βασίζονται κορυφαία διεθνή γαστρονομικά γεγονότα.

    Στο πλαίσιο του 1ου “Dine Athens”, από την 1 έως την 7 Φεβρουαρίου 2016, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους των καρτών Diners Club.
    Προσφέρονται τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού με προκαθορισμένες τιμές
20 ευρώ
40 ευρώ
60 ευρώ 
    Αποκλειστικά για τα μέλη του Diners Club θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%. 
    Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους στα εστιατόρια που επιθυμούν, μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου