Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Πετροπόλεμος μεταξύ λαθρομεταναστών στην Ειδομένη- Επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Πετροπόλεμος μεταξύ λαθρομεταναστών στην Ειδομένη- Επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Και το ανίκανο Κράτος κάθεται και τους ‘’θυμιάζει’’, παρά τις καταστροφές που προκαλούν στην ελληνική οικονομία ( σε ποια ???? ) κλείνοντας τις σιδηροδρομικές μεταφορές.
Μετά, ο ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ζητήσει αποζημιώσεις, και με το δίκιο του.
    Ένταση επικρατεί στην Ειδομένη με πετροπόλεμο μεταξύ λαθρομεταναστών.
    Συγκεκριμένα, οι λαθρομετανάστες που δεν τους επιτρέπεται να περάσουν τα σύνορα της γειτονικής χώρας, έχουν κλείσει τα σύνορα σε Σύρους, Αφγανούς και Πακιστανούς που έχουν την άδεια να περάσουν.
    Οπως μετέδωσε ο Παναγιώτης Μανής που βρίσκεται στο σημείο, περίπου 3.000 λαθρομετανάστες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο σημείο τις τελευταίες ημέρες, χωρίστηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα.
    Η μια ομάδα έκλεισε τα σύνορα και ξεκίνησε πετροπόλεμος, με την άλλη ομάδα, αυτή των λαθρομεταναστών που τους επιτρέπεται η είσοδος στα Σκόπια.
    Να σημειωθεί πως στο σημείο αναμένεται να φτάσει τραίνο, στο οποίο μπορούν να επιβιβαστούν όσοι λαθρομετανάστες θέλουν να επιστρέψουν είτε στη Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα.
    Χθες προκλήθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και αστυνομικούς της ΠΓΔΜ όταν δεκάδες άτομα επιχείρησαν να περάσουν στο έδαφος της γειτονικής χώρας από σημείο όπου τα Σκόπια δεν έχουν ακόμη ανυψώσει φράχτη.
    Σημειώθηκαν συμπλοκές και τελικά οι λαθρομετανάστες απωθήθηκαν στην ουδέτερη ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου