Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

6.Έρχεται η διαδικτυακή Barbie!



Κατακαημένοι γονείς, τι θα τραβήξετε….
    H κατασκευάστρια εταιρεία παιχνιδιών συνεργάζεται με την αμερικάνικη εταιρεία ToyTalk για την δημιουργία μιας Barbie, η οποία θα συζητάει με τα παιδιά, μέσω μιας πλατφόρμας αναγνώρισης ομιλίας.
    «Το νούμερο ένα αίτημα, που ακούμε από τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο είναι ότι θέλουν να έχουν μια συνομιλία με την Barbie. Τώρα, για πρώτη φορά, η Barbie μπορεί να έχει μια αμφίδρομη συνομιλία», δήλωσε εκπρόσωπος της Mattel. Έτσι, η «Hello Barbie» θα είναι σε θέση να παίζει διαδραστικά παιχνίδια και να λέει ιστορίες και αστεία.
    Θα ακούσετε επίσης στη συνομιλία του παιδιού και την προσαρμογή σε αυτήν την πάροδο του χρόνου – έτσι, για παράδειγμα, εάν ένα παιδί αναφέρει ότι του αρέσει να χορεύει, η κούκλα μπορεί να αναφερθεί σε αυτό σε μια μελλοντική συζήτηση.
    Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi για να λειτουργήσει η κούκλα η οποία μπορεί να παρέχει έως και μια ώρα παιχνιδιού όταν είναι πλήρως φορτισμένη. Ένα μικρόφωνο, ένα ηχείο και δύο τρίχρωμα LED φωτάκια θα πρέπει να ενσωματωθούν στο περιδέραιο της κούκλας, ενώ οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες στα πόδια της, θα μπορούν να συνδεθούν με έναν εξωτερικό φορτιστή.
    Η κούκλα αναμένεται να πωλείται περίπου $ 74.99 και η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου