Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ενημέρωση Μελών ΕΑΑΣ για τις Εξελίξεις στο ΜΤΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

5 σχόλια:

  1. 𝝘𝝸𝝰𝞃ί 𝝳𝝴𝝼 𝞀𝞈𝞃ά𝞃𝝴 𝞃𝝾 𝝿𝝸𝝾 𝝰𝝿𝝺ό; 𝝘𝝸𝝰𝞃ί 𝝰𝞄𝞃ή 𝝶 𝝴𝞃𝝰𝝸𝞀𝝴ί𝝰 𝝢𝝖 𝝡𝝜𝝢 𝝥𝝠𝝜𝝦𝝮𝝢𝝚𝝞 𝝚𝝢𝝤𝝞𝝟𝝞𝝤; 𝝖𝞁 𝝳ί𝝼𝝴𝝸 𝞃𝝾 𝝴𝝼𝝾ί𝝹𝝸𝝾 𝞃𝝾 𝞄𝝿𝝾𝞄𝞀𝝲𝝴ί𝝾 𝝰𝝿ό 𝝹𝝾𝝼𝝳ύ𝝺𝝸ά 𝞃𝝾𝞄,
    ¨𝝶, 𝝴𝝼𝝰𝝺𝝺𝝰𝝹𝞃𝝸𝝹ώ𝞁, 𝞈 𝞅ί𝝺𝝾𝝸, 𝝘𝝞𝝖𝝩𝝞 𝝙𝝚𝝢 𝝨𝝩𝝚𝝘𝝖𝝛𝝤𝝪𝝢 𝝩𝝜𝝢 𝝥𝝖𝝦𝝖𝝥𝝖𝝢𝝮 𝝚𝝩𝝖𝝞𝝦𝝚𝝞𝝖 𝝨𝝚 𝝚𝝢𝝖 𝝟𝝩𝝞𝝦𝝞𝝤 𝝨𝝚 𝝚𝝢𝝖 𝝖𝝥𝝤 𝝩𝝖 𝝬𝝞𝝠𝝞𝝖𝝙𝝚𝝨 𝝚𝝟𝝟𝝚𝝢𝝮𝝝𝝚𝝢𝝩𝝖 𝝨𝝩𝝦𝝖𝝩𝝤𝝥𝝚𝝙𝝖 𝝩𝝜𝝨 𝝬𝝮𝝦𝝖𝝨;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το τελευταίο δεν θα ήταν sic!!! Αφήστε που οι γιάπηδες που θα εγκατασταθούν εκεί θέλουν Αθήνα κέντρο!!! Δεν μπορούν να πάνε στα ... περίχωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρα από την οικονομική διάσταση του θέματος υπάρχει και η θεσμική, η οποία συνίσταται στην εκ μέρους του ΥΦΕΘΑ βάναυση προσβολή του θεσμού του ΝΠΔΔ, που είναι το ΜΤΣ. Δεν νομιμοποιείται ο ΥΦΕΘΑ να δόση οποιαδήποτε εντολή στο ΜΤΣ ανεξαρτήτως του περιεχομένου αυτής, διότι κατ' αυτόν τον τρόπο καταλύεται το αυτοδιοίκητον του ΝΠΔΔ, καταργείται ο ίδιος ο θεσμός του ΝΠΔΔ. Απορίας άξιο πώς ο ΥΦΕΘΑ που είναι και νομικός διέπραξε τέτοιο ατόπημα. Το δεύτερο ατόπημα είναι αυτό του ΣΓ/ΥΦΕΘΑ, το οποίο αλληλογραφεί απ ' ευθείας με το ΜΤΣ και όχι μέσω του ΓΕΣ/ΔΟΙ, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Αυτό αποτελεί προσβολή του θεσμού του ΓΕΣ. Τέλος σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρθρα 13-15 του ν.2690/1999) το Διοικητικό συμβούλιο είναι συλλογικό όργανο διοίκησης, οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά, ο πρόεδρος ως μέλος του ΔΣ έχει μία ψήφο,η οποία μόνο σε περίπτωση ισοψηφίας μετράει ως διπλή. Ουδεμία απόφαση μπορεί να πάρει ο πρόεδρος μόνος του. Η προσβολή του ΔΣ εκ μέρους του προέδρου έχει και νομικές συνέπειες,τις οποίες η ΕΑΑΣ οφείλει να εξετάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στον κυριο Δεβουρο.Εχει τσαγανο.Ο προεδροςτου ΜΤΣ πρεπει να ελεγχθει για τις ενεργειες του που βλαπτουν τα συμφεροντα των μερισματουχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπήηηηηή Παιδιά. Δεν ντρέπεστε να αντιδράτε στις.. . Εντολές της Εθνικοφρόνου Κυβερνήσεως;
    Τί πράγματα είναι αυτά; Αυτήν δεν ψηφίζουμε αφού είναι......Εθνικόφρων; Γιατί αντιδράτε τώρα στις... Επιλογές των Αρίστων; Αφού η Κυβέρνηση της... Δεξιάς προστατεύει τα συμφέροντά μας.!!!!!!
    Σταματήστε τις διαμαρτυρίες και ξαμολυθείται να μαζέψετε ψήφους στις Ευρωεκλογές διότι θα πέσει κάτω από το 41% και είναι κρίμα. Άντε συνάδελφοι. Τρέξτε για ψήφους στους... Άριστους Εθνικόφρονες και αφήστε τα...κλαψουρίσματα διότι μας κλέβουν την περιουσία μας του ΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή