Τρίτη 28 Μαΐου 2024

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

4 σχόλια:

  1. Μην τον ενοχλείτε είναι απασχολημένος με τους ΛΟΑΤΚΙ+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μόνος τρόπος να μας ακούσει και να προστατέψει τα περιουσιακά στοιχεία του ΜΤΣ, είναι να στείλουμε μήνυμα στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Καμία ψήφο από στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην ΕΑΑΣ για την επιστολή , στα στελέχη της ΔΕ/ΕΛΟΑΣ για το θάρρος να ορθώσουν το ανάστημά τους και να διαφοροποιηθούν και στο ΔΝΤΗ του ΕΛΟΑΣ για την εισήγηση. Έχω τη γνώμη ότι οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά του προέδρου του ΔΣ/ΜΤΣ πρέπει να γίνουν άμεσα και πάντως πριν τη συνεδρίαση του ΔΣ/ΜΤΣ , που προβλέπεται απο την παρ 3 του άρθρου 7 του εν λόγω νόμου. Και τούτο για να αντιληφθούν τα μέλη του ΔΣ ότι όποιος παρανομεί ελέγχεται. Επίσης η ΕΑΑΣ να βρίσκεται σε ετοιμότητα για τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μπροστά από το ΜΤΣ την ημέρα που το θέμα αυτό θα συζητείται στο ΔΣ/ΜΤΣ. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σε λίγο η εν λόγω ανώνυμη εταιρεία, με το πρόσχημα της ανάγκης επέκτασής της, θα διεκδικήσει και θα πάρει όλο το ακίνητο του ΜΤΣ. Αυτό μπορεί και να συμβεί αν κάποιο προβληματικό ΔΣ/ΜΤΣ, όπως το σημερινό πάρει εντολή και επικαλεστεί δήθεν αδυναμία λειτουργίας του ΜΤΣ, λόγω στενότητας χώρου, ή λόγω της διάσπασης των οργανικών τμημάτων μου. Το αποτέλεσμα θα είναι να χαθεί οριστικά το εν λόγω ακίνητο καθόσον η διάρκεια ζωής του ΕΛΚΑΚ , με τον τύπο της ανώνυμης εταιρείας ορίζεται σε εκατό (100) χρόνια. Η μάχη πρέπει να δοθεί τώρα! Μετά την απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ για παραχώρηση των 300 τμ και ανεξάρτητα από το αν υπάρξει αντάλλαγμα ή όχι το παιχνίδι έχει χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχωρήστε σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ΔΣ/ΜΤΣ και του αρμοδίου υπουργού γιατί από της εκλογές δεν θα προκύψει ορατό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή