Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

ΙΔΡΥΣΗ ΕΛΚΑΚ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

4 σχόλια:

  1. Το Ελκάκ θα πρέπει να στεγαστεί στο Τατόϊ, που είναι μέσα σε ωραιότατο καταπράσινο δάσος και έχει και καθαρό αέρα. Καμιά δουλειά δεν έχει το Ελκάκ στα γραφεία στου ΜΤΣ.
    Το ΜΤΣ άμα είναι στο εξής να δέχεται τέτοιες πιέσεις καλό θα είναι να πάει σε ένα μεσιτικό να ΠΟΥΛΗΣΕΙ τα γραφεία του και με τα λεφτά αυτά να πάει να στεγαστεί πχ σε κανένα εγκαταλελειμμένο στρ/δο της Αττικής, και να του μείνουν και τα λεφτά στην άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ 70.000 ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ...200.000 ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΛ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΦΟΥ Ο ΜΗΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με δηλώσεις του ΥΕΘΑ το ΕΛΚΑΚ αποτελεί-είναι πιστή αντιγραφή του συστήματος που εφαρμόστηκε σε άλλα κράτη και είχε μάλιστα μεγάλη επιτυχία. Δεν γνωρίζω και δεν αμφιβάλω περί αυτού. Έχω όμως τις παρακάτω απορίες, οι οποίες αποτελούν και ερωτήσεις προς τον Κο Υπουργό. α. Για την εγκατάσταση του ΕΛΚΑΚ στα άλλα κράτη, χρησιμοποιήθηκαν οι ίδιες μεθοδεύσεις και έγιναν παρόμοιες αθέμιτες πράξεις με αυτές που έγιναν στην Ελλάδα, προκειμένου αυτό να εγκατασταθεί σε συγκεκριμένο χώρο;;;;;; β. Στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων των άλλων κρατών ασκήθηκε ο πειθαναγκασμός που ασκήθηκε στα δικά μας στελέχη,προκειμένου να υπακούσουν-συμμορφωθούν με άνωθεν παράνομες-παράτυπες εντολές;;;;; Σημειώνω ότι η πλειονότητα των στελεχών αντιστάθηκε και δεν υπέκυψε. Και αυτό είναι το παρήγορο και ενθαρρυντικό. Δυστυχώς όμως υπήρξαν και ορισμένα υψηλόβαθμα στελέχη, τα οποία όχι μόνο υπέκυψαν αλλά και πρωτοστάτησαν χρησιμοποιώντας τις ίδιες αθέμιτες πράξεις προκειμένου να πείσουν τα διαφωνούντα στελέχη. Τα στελέχη αυτά μαζί με την περιφρόνησή μας αξίζουν και τη λύπη μας. Ας τους χαίρονται οι εντολοδότες τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.Η τροποποίηση της παραγράφου.3 του άρθρου 7 επί της ουσίας δεν έχει καμία αξία αφού τα ΔΣ και ιδίως του ΜΤΣ είναι ελεγχόμενα από τον ΥΕΘΑ αφού αυτός τα διορίζει.
    2.Η επιλογή των προσώπων για την στελέχωση του ΕΛΚΑΚ είναι αδιαφανές και χωρίς προσοντολόγιο, εξ ου και η επιλογή του ναυάρχου πριν ακόμα φηφιστεί ο νόμος.
    3. Απάντηση γιατί το κτίριο του ΜΤΣ και όχι κάποιος άλλος χώρος ,θα πάρουμε;
    ΜΑΥΡΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή