Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Φύλακες γρηγορείτε!

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ



 

5 σχόλια:


  1. ANTIΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ EMAIL.makfloga@yahoo.gr
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ BLOG "ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ":
    OΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΤΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΒΟΥΡΟΣ Ι.ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 7 ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΜΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ. . ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BLOG ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ARMY VOICE ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΗΛΙΑΔΟΥ ΤΗΝ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ 11 ΗΜΕΡΕΣ .ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ¨ΦΛΟΓΟβόλο" ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ 15.000 ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΚΑΚ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ) ΜΕ ΤΟΝ "ΦΛΟΓΟβόλο" ΤΗΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΚΑΚ ,ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ¨ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ" ,ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ..ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ¨ΦΛΟΓΟβόλο" ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΓΥΓΗΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821,ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΓΑΠΗΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΦΛΟΓΟβόλο" ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ EMAIL ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΓΟΣ Ν.ΝΑΟΥΜ.ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΤΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ "ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι το ΥΠΕΘΑ δεσμευει περιουσιακο στοιχειο του ΜΤΣ και οχι αλλου Κλαδου των Ε.Δ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To MTΣ είναι ΝΠΔΔ το οποίο έχει σκοπό την αρωγή και την βοήθεια στους μερισματούχους, και έχει μεν το δικό του Διοικητικό Συμβούλιο που λαμβάνει αποφάσεις, ΑΛΛΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΕΘΑ. Εγώ προσωπικά δεν το καταλαβαίνω, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει, ΠΩΣ γίνεται να έχει ΔΣ που λαμβάνει αποφάσεις και ταυτοχρόνως να εποπτεύεται από το ΥΕΘΑ; Δηλαδή το ΥΕΘΑ τι ακριβώς κάνει, λέει πχ αααα, εμένα δεν μ' αρέσει η τάδε απόφαση που λάβατε, δεν την εγκρίνω, αλλάξτε την;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το εξώδικο γιατί δεν περιλαμβάνει τον αντιπρόεδρο του ΜΤΣ (ΓΕΣ/ΔΓ΄Κ) και τον εκπρόσωπο της ΕΑΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή