Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Εκλογές γαρ προ των πυλών

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

4 σχόλια:

  1. Κ. Αρχηγέ των Τεθωρακισμένων
    Εκλογές λοιπόν πρό των πυλών. Σε καθεστώτα κομματοκρατίας δεν υπάρχει πτυχή του κοινωνικού και του κρατικού βίου που να μην υπηρετεί πρωτίστως (ή αποκλειστικά) τα κόμματα. Το Σύνταγμα το συντάσσουν τα κόμματα, το ψηφίζουν τα κόμματα, το αναθεωρούν τα κόμματα, ερήμην του λαού. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (εγγυητή του πολιτεύματος) τον εκλέγουν τα κόμματα, με παρασκηνιακό μεταξύ τους αλισβερίσι. Τους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων, το ίδιο. Την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, επίσης. Ο σαθρός συνδικαλισμός είναι κομματικός, υπηρετεί σκοπιμότητες των κομμάτων και όχι τα συμφέροντα των εργαζομένων. Η Τοπική δήθεν Αυτοδιοίκηση κομματικά κατευθυνόμενη. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης διαπλεκόμενα με τα κόμματα. Οι εκλογές Πρυτάνεων και Προέδρων τμημάτων στα Πανεπιστήμια έχουν προαποφασιστεί στα κομματικά γραφεία. Τα Διοικητικά Συμβούλια Επιστημονικών Συλλόγων, Επιμελητηρίων, Κρατικών Θεάτρων, Ερευνητικών Ινστιτούτων, Δημόσιων και Ημιδημοσίων οργανισμών κοινής ωφέλειας κομματοκρατούνται. Το ίδιο και οι συνελεύσεις πανεπιστημιακών τμημάτων, οι Σχολικές Εφορείες, οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, οι Σύλλογοι των αποδήμων σε κάθε γωνιά της γης. Καθεστώς στην κυριολεξία ολοκληρωτικό, που επέβαλε η αριστερόστροφη κομματοκρατία που δυναστεύει ανάλγητα το κοινωνικό σώμα, το οποίο φιμώνει και το εκβαρβαρώνει. Ζήτω λοιπόν η Φ Ο Λ Α .
    Ηρακλής Ερμούπολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ;;;;;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Αρματιστη ξεχασες το γονεα Α και το γονεα Β ..οι αρχαιοι μας προγονοι ηταν μεγαλοι χωρις ξυλοποδαρα .περιμενω τη προταση σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ νεότερε ορεσίβιε Αριστοφάνη μαθαίνω ότι απόκτησες και τον τίτλο του Χρονογράφου Ψαθά αλλά οι ονομασίες πέφτουν βροχή όπως και του αθυρόστομου Σουρή. Σε συγχαίρω γιατί ανεβαίνει το Πρεστίζ σου και χαίρομαι. Για να ενισχύσω το ψηφοδέλτιο του Κόμματος Φ.Ο.Λ.Α. να προσθέσω και τους κατωτέρω: Σαλιγκαρόπουλος, Γλειφοκουτάλας, Ασπαλακόπουλο,Υποβαθμίστηκες στην κλίμακα γραφής στον ιστότοπο στη θέση 4. Καλή Επιτυχία . Με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή