Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Περι εκλογών ΕΑΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

8 σχόλια:

  1. Συμφωνώ ,ως έχων ενεργή συμμετοχή στην λειτουργία της ΕΑΑΣ σε παράρτημα με μεγάλο αριθμό μελών, για πολλά χρόνια, διαπιστώνω ότι κάθε τέτοια περίοδο διατυπώνονται " προβληματισμοί " για την συμμετοχή!! Δυστυχώς σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και σε περιφερειακό, η παρουσία των συναδέλφων είναι μικρή στις δράσεις, αλλά τεράστια στην κριτική, από την ασφάλεια του...καναπέ. Οι υποψηφιότητες ελάχιστες και η ανιδιοτελής προσφορά στην λειτουργία περιορισμένη .Οσοι επιθυμούν να προσφέρουν...ΔΕΝ εμποδίζονται...αλλά και ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός συμμετοχής .Τώρα όπως και κάθε σε..." προεκλογική " περίοδο...εμφανίζονται οι γκρίνιες και οι...μιζέριες...τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Κατακριτέο αν η όποια συμμετοχή σε θέσεις ευθύνης, είναι όχημα προβολής των όποιων κομματικών θέσεων, υπαρκτών ή ανύπαρκτων κομμάτων...και ισχνών μειοψηφιών ....ή όποιας εξαργύρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει απαξιωση της ΕΑΑΣ και εχει αιτιες!!1. Αλλαγη καταστατικου της ενωσης με δικαιωμα υποψηφιοτητας Πρκεδρου απο ολα τα μελη.2.Εξονιχιστικος ελεγχος στα οικονομικα,της ενωσης Τελπς θα ηθελα μια αντρικια απαντηση γιατι η ΕΑΑΣ συμφωνησε σε μειωση του ΒΟΕΑ αλλα και στην αυξηση μεριδιων σε ανωτατους στη συσκεψη στο ΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι Αναπληρωματικό Μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ χρόνια τώρα με 900 ψήφους περίπου, και γνωρίζω τη συμβαίνει εκεί μέσα καλά, τον Φεβρουάριο στο συμβούλιο που έγινε στην ΕΑΑΣ, Πάρθηκε απόφαση να μην δεχθούμε καμία μείωση των μερισμάτων μας και καμία μείωση του ΒΟΕΑ, έχει υποχρέωση ο Πρόεδρος όταν πηγαίνει στο ΜΤΣ, που από πριν έρχεται έγγραφο τη θα συζητήσουν εκεί στο Συμβούλιο να ενημέρωση το ΔΣ και μετά να πάει να ψήφιση αφού έχει πάρει την έγκριση από το ΔΣ, κάτι που ο κ. Πρόεδρος δεν έπραξε,πήγε ενώ γνώριζε την απόφαση μας και υπέγραψε την μείωση του ΒΟΕΑ και την Αύξηση των μεριδίων στους Ανώτατους Βαθμούς, ΚΡΥΦΑ, όπως και ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χωροφυλακής, το απεκριψε μέχρι που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, και φυσικά από ότι φαίνεται το εγνωριζαν κάποιοι από το ΔΣ οι οποίοι είχαν έρθει σε ρίξει μάλλον μαζί του, και όταν πέρασε εφημερίδα το ανέφεραν , τον περιμένανε στην γωνία όπως φάνηκε,και δυστιχος μέχρι πριν 15 ημέρες δεν γνωρίζαμε τη συζήτηση έγινε εκεί μέσα και τη υπογράψαμε τα μάθανε το ΔΣ ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθυνον σύμβουλος τώρα, όταν έγιναν αυτά ζήτησα εγγραφής να βγάλει ανακοίνωση γι'αυτό που είπε το ΜΤΣ η ΕΑΑΣ την Παρασκευή Άμεσα και το έκανε και είπε τα πράγματα με το όνομα τους, φυσικά εγώ ζήτησα την ΠΑΡΕΤΗΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ πλην όμως έβγαλε Αναιοτι δεν παραιτήθηκε αλλά θα παραμείνει μέχρι τέλος και αναλαμβάνει τις Ευθύνες του, φυσικά εμείς δεν μπορούμε να τον παραιτησουμε γιατί δεν προβλέπεται από τον νόμο, τώρα θα κινηθούμε Νομικά σαν ΕΑΑΣ και υποβάλλουμε αρμόδιος το δικόγραφο, από εκεί και ύστερα πρέπει κατά την γνώμη μου πάντα όλοι οι θειγομενοι συνάδελφοι να κινηθούν νομικά εναντίον αυτών που τα υπέγραψαν και το απεκριψαν εις βάρος τις ιδιαιτέρας περουσιας τους , εάν δεν ανατραπη αυτό μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου του 2023, Δεν ΕΥΘΥΝΕΤΕ όλο το ΔΣ αλλά εκείνος αυτή είναι η γνώμη μου και η Αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν υπέγραψε έτσι ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, (μείωση ΒΟΕΑ στους απόστρατους και αύξηση μεριδίων στους ανώτατους ) έχει ευθύνες πιθανών ποινικές. Είναι μέγα ηθικό θέμα που και ο νέος Πρόεδρος πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση.

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ Βασίλη,την κομματική σου ταυτότητα και ιδιότητα άφησέ τα στο πεζοδρόμιο της Χαρ.Τρικούπη και όχι να τα έχεις μαζί σου στην Ε,Α.Α.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα όλοι να καταλάβετε ότι υπάρχει απαξίωση της ΕΑΑΣ. Στην εποχή του Internet όλα μπορούν να γίνουν , ακόμα και η διοίκηση από άλλο μέρος (μαζί με το διοικητικό συμβούλιο). Υπάρχουν πολλές εφαρμογές διαδικτυακών συσκέψεων. Αλλαγή τα αρχαίου καταστατικού τώραααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ αρθογράφε,
    Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο σας!
    Με VTC (τηλεδιασκέψεις) δεν μπορείς να έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα. Το ζήσαμε πολλά έτη στο στράτευμα.
    Επίσης, οι ίδιοι άνθρωποι, υπέρμαχοι της εξ αποστάσεως συμμετοχής!!!, είναι αυτοί που προβάλλουν αιτιάσεις ότι αποκλείονται από την προεδρία της ΕΑΑΣ, γιατί δεν έχουν την τύχη να είναι Στρατηγοί.
    Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι συνάδελφοι του καναπέ, τον οποίο αγκαλιάζουν στοργικά από τις 14:25, που αποχωρούν από το στρατόπεδο με μαθηματική ακρίβεια. Τους αναγνωρίζεις μόλις μετατίθεσαι και τους πρωτοσυναντάς από τον τρόπο στρατιωτικού χαιρετισμού ή την καλημέρα που θα σου πουν, αν δεν γυρίσουν το κεφάλι τους, προσποιούμενοι ότι δεν σε βλέπουν.
    Για να μην μακρηγορώ. Για να σταθείς στην προεδρία της ΕΑΑΣ θα πρέπει να έχεις βαριά προσόντα:
    Πτυχίο ΑΕΙ, μεταπτυχιακό, 2 ξένες γλώσσες, συγγραφικό έργο, μόρφωση, εμπειρία διοίκησης, οργανωτική αντίληψη, ευφράδεια λόγου και κατάλληλη παρουσία, έτσι ώστε να εμπνέεις σεβασμό.
    Να χτυπάς τις πόρτες της πολιτικής ηγεσίας και να μιλάς ως ίσος προς ίσο!
    Δυστυχώς, οι γνωστοί-άγνωστοι που εποφθαλμιούν τη θέση ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ είναι συγχρόνως αυτοί που συμμετέχουν στα διάσπαρτα συνδικαλιστικά όργανα κατωτέρων στελεχών. Αυτοί που νοιάζονται μόνο για το συνάφι τους και κανέναν άλλο. Αυτοί που φορούν τα ζιβάγκο, τα σχισμένα τζίν και κάτι αθλητικά παπούτσια και φωτογραφίζονται περιστασιακά σε βουλευτικά γραφεία. Έχουν τόσο κύρος όσο και η εμφάνισή τους, τέτοιο που το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποσπούν τον γέλωτα των στελεχών των πολιτικών γραφείων, μόλις αποχωρήσουν. Ας καθήσουν στον καναπέ τους καλύτερα! Τους ταιριάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεμψίμοιροι κλαυσιμοιροι απόστρατοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή