Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Μία κηδεία χίλιες φαιδρότητες

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

7 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ. ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΔΑΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε περίπτωση που απέδιδαν τιμές θα αντιδρούσαν με δριμύτητα οι κεκράκτες της αριστεράς και της συνοδοιπορίας, αλλά ο Πρωθυπουργός δεν θα έπρεπε να καμφθεί από αυτές. Από αυτούς τους χώρους, ψήφο δεν πρόκειται να αποσπάσει. Είναι μια χίμαιρα να προσπαθεί να αλιεύσει στα θολά τους νερά, εκθέτοντας τον εαυτό του στον κίνδυνο απωλείας της ψήφου των δεξιών. Η οποία δεν είναι καθόλου δεδομένη. Το εκβιαστικό δίλημμα της πιθανότητος επανόδου του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, δεν έχει την απήχηση που νομίζουν ορισμένοι στο Μέγαρο Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικο αρθρο,στη χώρα των λωτοφαγων δεν μου κάνει τίποτα πλέον εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἰωάννης Καραδημητρόπουλος25 Ιανουαρίου 2023 στις 12:45 μ.μ.

    ΕΥΓΕ ΧΡΗΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον Χρήστο που έχει το σθένος να γράφει την αλήθεια που οι πολιτικάντιδες δεν τολμούν να πουν ποτέ γιατί απλά λένε και εκφράζουν μόνο ψέματα.. Οπως γράφει ο ανώνυμος παραπάνω <> είναι σωστό αλλά λίγο γιατί εδώ έχουμε <> που μας κατακρεουγήζουν και μόνο προεκλογικά τάζουν με ψέματα και υποσχέσεις.
    Ελληνικέ Λαέ ξύπνα μη πιστεύεις τα ψέματα γιατί έτσι καταστρέφεις τον εαυτό σου.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στρατηγέ, συγχαρητήρια αφενός για τα περιεχόμενα του άρθρου σας αφετέρου για τη γλαφυρότητα του λόγου σας! Ο συμμετέχων στην κηδεία κόσμος ήταν πολύ περισσότερος, αλλά, το σπουδαιότερο, ήταν εξαιρετικά κόσμιος. Κατέβηκε όχι μόνο για να αποτίσει το δέοντα φόρο τιμής, αλλά και να διατρανώσει την αντίθεσή του στην αριστερή προπαγάνδα, η οποία έχει δηλητηριάσει την πολιτική ζωή στη χώρα μας και έχει μολύνει τη σκέψη μας, εδώ και 114 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΑΠΟΔΟΣΑΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΑΣ.ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΛΕΕΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ;ΕΔΩ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΕΙΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ;ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή