Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Κάτω τα χέρια από το Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.!

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1020/16.ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" Γ.Δ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν λοιπόν, ψηφήσουμε και πάλι το κόμμα αυτό, που μόνο Νέα Δημοκρατία δεν είναι, είμαστε άξιοι της τύχης μας. Τώρα θα πει κανείς, να ψηφήσουμε ΣΥΡΙΖΑ; Ε, όχι και έτσι! Δηλαδή, πρέπει, σώνει και καλά, να κάνουμε κάποια μα@@@@α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με λυπεί το γεγονός της αποφάσεως γιατί το ΝΙΜΤΣ το ζούμε όλοι οι απόστρατοι , σαν το σπίτι μας, με κόπους και υπεράνθρωπες προσπάθειες , από της ιδρύσεώς του το 1946 όλα αυτά τα χρόνια οι Στρατιωτικοί Ιατροί, το πολιτικό προσωπικό έδωσαν και δίδουν και σήμερα πνοή και αίγλη στο Νοσοκομείο , σε τέτοιο βαθμό που η καλή φήμη του έχε διαδοθεί ευρέως στον Ελλαδικό χώρο και το εξωτερικό.
    Προσπαθούν για την καλύτερη περίθαλψη των αποστράτων και των οικογενειών τους .
    Δεν θέλουμε την υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας ,δεν θέλουμε να γίνει εργαλείο των ολίγων , γιατί όλα τα χρόνια οι απόστρατοι το φροντίζουν και συνδράμουν οικονομικά από την εναπομείνασα σύνταξή τους.
    Πολύ δε περισσότερο όσοι το υπηρετήσαμε το πονούμε γιατί συμβάλλαμε (στην εποχή μου 1981) και οργανώσαμε την νέα πτέρυγα εξοπλίζοντάς τη μαζί με τον τότε Διευθυντή Υποστράτηγο Παπαθανασίου Παρμενίωνα και ως προγραμματιστής να το μηχανογραφήσω .
    Δημήτρης Βόγγολης
    Δημήτρης Βόγγολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή