Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Λάρα Λόγκαν και Ουκρανική απάτη

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ



 

4 σχόλια:

  1. Καλά, πρέπει να ακούσουμε την προπαγάνδα του οποιουδήποτε για να καταλάβουμε ότι στην Ουκρανία υπάρχουν νεκροί άμαχοι και εκατομμύρια πρόσφυγες από τις βόμβες του Πούτιν! Σε ποιον τα πουλάνε αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου αφιέρωνα το τραγούδι των going through "Πόσο μαλακας είσαι" αλλά σέβομαι το μπλογκ του συναδέλφου. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος στην πλατεία Ταχίρ έλεγε αλήθεια και τώρα κάνει προπαγάνδα??

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΟ 2014 (8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ), ΠΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑΧΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΗΛΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΧΩΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Χάριν της αδέκαστης Ιστορίας είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσω με τον ΙΩΑΝΝΗΣ 21 Μαρτίου 2022 - 12:23 μ.μ. και να προσθέσω και το δικό μου σχόλιο.

      Το WWW.pronews.gr που αναμεταδίδει περιληπτικά και σε φωνητική μετάφραση στα Ελληνικά της Lara Logan παραλείπει (;) τα λεγόμενά της με τα οποία αρνείται οποιαδήποτε υπεράσπιση/κάλυψη του Putin και της Ρωσικής προπαγάνδας (δείτε από το 15'20'' του video στην διεύθυνση: https://americasvoice.news/video/Xv6PlVJVAcAK5BW/).Όλα τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεται είναι επαρκώς τεκμηριωμένα, και δικαιολογημένα ενοχλούν κάποιους ρωσόφοβους και ρωσόφιλους.

      Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι, έγκριτοι ημεδαποί, που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με την Lara Logan, για παράδειγμα ο Ιωάν. Μάζης (δείτε το video της 4 Μαρ. 2022 στην διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=Nx33fAKEhLY

      Διαγραφή