Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης(14/8-20/8)


ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης(14/8-20/8)
Από parallaxi
    Με μασκούλα και ποπ κόρν κάτω από τα αστέρια
Νέοι Είστε και Φαίνεσθε/ Les vieux fourneaux
    Ο Pierrot, ο Mimile και ο Antoine τρεις παιδικοί φίλοι 70 καλοκαιριών, συνειδητοποιούν ότι ο μόνος γνωστός τρόπος για να αποφύγουν το θάνατο είναι να γεράσουν – και είναι αποφασισμένοι να το κάνουν με στυλ! Ωστόσο, η επανένωσή τους στην κηδεία της Lucette, της συζύγου του Antoine, διακόπτεται όταν ο Antoine σκοντάφτει πάνω σε μια παλιά επιστολή που τον βγάζει από τα ρούχα του. Χωρίς να δώσει την παραμικρή εξήγηση στους φίλους του, φεύγει ξαφνικά από τη γενέτειρα τους Tarn (Γαλλία), και κατευθύνεται προς την Τοσκάνη. Ο Pierrot και ο Mimile μαζί με την Sophie, την εγγονή του Antoine η οποία είναι πολύ έγκυος , τρέχουν στο κατόπι του για να τον εμποδίσουν να διαπράξει ένα έγκλημα πάθους … με 50 χρόνια καθυστέρηση!
Ηθοποιοί: Πιέρ Ρισάρ, Εντι Μίτσελ, Ρολάν Ζιρό, Αλις Πολ,
Σκηνοθεσία: Κριστόφ Ντιτιρόν
Σενάριο: Κριστόφ Ντιτιρόν Γουιλφρ
*Κινηματογράφος Ναταλί, 20:45
Πες το Δυνατά!/ Cambio Tutto!
    Η 40χρονη Τζούλια βιώνει μία πυρετώδη καθημερινή ρουτίνα σε μία μεγάλη και αγχωτική πόλη. Καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει το νέο και εντελώς ανίκανο αφεντικό της, τον απένταρο και τζαμπατζή σύντροφό της μαζί με τον έφηβο γιο του και την αθεράπευτα ρομαντική καλύτερή της φίλη. Και μέσα σ όλα αυτά προσθέτουμε την αφόρητη ζυγαριά που δείχνει τα ίδια κιλά παρότι η ίδια βρίσκεται μονίμως σε δίαιτα! Στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού, η Τζούλια αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός ιδιαίτερου συμβούλου ζωής και προσπαθεί να βγάλει από μέσα της ό,τι την βαραίνει. Μία πραγματική αποκάλυψη συντελείται, αμέσως μόλις αποχωρεί από το γραφείο του συμβούλου. Η ταπείνωση και ο θυμός που συγκρατούσε αρχίζουν να εκρήγνυνται με δύναμη και χωρίς κανένα έλεγχο.
Ηθοποιοί: Βαλεντίνα Λοντοβίνι, Νέρι Μαρκόρε, Λίμπερο Ντε Ριέντζο,
Σκηνοθεσία: Γκουίντο Κιέζα
Σενάριο: Ντιέγκο Αγιάλα Γκουίντο Κιέζα
 *Ελληνίς, 22:10
Σαββατοκύριακο των Μυστικών /The Rental
Δύο ζευγάρια, θέλοντας να γιορτάσουν την επιτυχία της νέας εταιρίας τους, φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο σε ένα ειδυλλιακό εξοχικό σπίτι. Αυτό όμως που ξεκινάει ως μία ιδανική απόδραση για τους τέσσερις φίλους εξελίσσεται σε κάτι σκοτεινό, καθώς κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και η αίσθηση ότι μπορεί να μην είναι μόνοι τους αρχίζει να τους διακατέχει και τους οδηγεί στα όρια της παράνοιας.
Ηθοποιοί: Άλισον Μπρι, Νταν Στίβενς, Τζέρεμυ Άλλεν Ουάιτ,
Σκηνοθεσία: Ντέιβ Φράνκο
Σενάριο: Ντέιβ Φράνκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου