Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/6/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/6/2020)
    Τελικά, κάποιοι, όταν μιλούν ή και γράφουν ακόμα, δεν έχουν αίσθηση του μέτρου. Και αναφέρομαι στους πολέμιους των αντικορονοϊακών μέτρων, που θεωρούν πως όλη η υπόθεση είναι «μούφα», και απλώς την «ανακάλυψαν» για να προωθήσουν άλλες πρακτικές, κυρίως ελέγχου των πολιτών κτλ κτλ κτλ. Δικαίωμα του καθενός είναι να λέει, να γράφει και να κρίνει όπως εκείνος νομίζει. Δεν με αφορά αυτό. Αυτό όμως που οπωσδήποτε με αφορά, είναι η δήλωση κάποιων από αυτούς που λέει πως από τους 180 νεκρούς, οι περισσότεροι θα πέθαιναν έτσι και αλοιώς, επειδή είχαν σοβαρά υποκείμενα προβλήματα υγείας. Δηλαδή, ο κορονοϊός απλώς συντόμευσε τον θάνατό τους! Και εδώ ακριβώς, έρχεται η στιγμή για να τους τα «ψάλλω»:
    Ποιος είσαι εσύ, ρε μπουζουκοκέφαλε, που μπορείς να κρίνεις εάν ήρθε η ώρα να πεθάνει κάποιος;
    Ποιος είσαι εσύ,  που μπορείς να κρίνεις εάν «η υποκείμενη νόσος» κάποιου θα επιφέρει τον θάνατό του σε 20 μέρες, 3 μήνες 5 χρόνια ή και περισσότερο;
    Ποιος είσαι εσύ, που θα μας πείς πως… «θα πέθαιναν έτσι και αλοιώς»; Έτσι και αλοιώς, όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, αλλά αυτό που δεν ξέρουμε, είναι το πότε. Εσύ το ξέρεις και αυτό; Μήπως είσαι ο Θεός και δεν το ξέρουμε;
    Το μόνο που μπόρεσες και απέδειξες, πέρα από την στενοκεφαλιά σου, είναι η ηλιθιότητά σου!
    Συγχίζομαι, ρε παιδιά, με αυτούς που προκειμένου να πούν αυτό που θέλουν και να το υποστηρίξουν, μεταχειρίζονται του κόσμου όλου τις ηλιθιότητες. Σίγουρα τους αντιπροσωπεύουν….
------------------------------------------
    Σας το είχα πεί, πως από τη στιγμή που θα ξαναρχίσουν οι ημερήσιες ενημερώσεις για τον κορονοϊό, σημαίνει πως… κάτι δεν πάει καλά! Έ, λοιπόν, επίσημα ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ!
------------------------------------------
    Πάντως, ο κωδων κινδύνου χτύπησε: Μπορεί να επιβληθεί περιοχική καραντίνα! Όπως λόγου χάριν, στη Μύκονο…. Και θα ήταν δίκαιο! Αν δεν φυλάνε οι ίδιοι το κοπάδι τους, μην περιμένουν να το φυλάξουν οι άλλοι….
------------------------------------------
    Μη διαβάζω και σαχλαμάρες! Από πού και ως πού ο μεσημεριανός υπνάκος έχει και μειονεκτήματα; Εγώ, τουλάχιστον, τα 45 τελευταία χρόνια, μόνο πλεονεκτήματα είδα. Η δε στέρησή του, προκαλεί απερίγραπτη μουρτζουφλιά και κακοκεφιά, που αντανακλάται στους άλλους…. ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ «ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ»!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου