Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/6/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/6/2020)
    Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε μεν, αλλά στο τέλος δεν κατέθεσε για ψήφιση το 2016 τροπολογία για αποδοχή παρανόμων ηχογραφήσεων ως αποδεικτικά στοιχεία. Έ, το κατέθεσε η ΝΔ! Τώρα όμως, «πονάει» και για αυτό «σκούζουν» απελπισμένα…. Πάγια τακτική. Εάν το ίδιο πράγμα το κάνουμε εμείς, είναι καλό. Εάν όμως το κάνουν οι αντίπαλοι, είναι κακό!... Ελληνική πολιτική σκηνή. Αλήθεια, τι παίζει; Δράμα ή κωμωδία; Μάλλον και τα δύο.
------------------------------------------
    Μερικές φορές, βάζω κάποια θέματα, που δεν τα πολυκαταλαβαίνω. Έ, δεν πειράζει, ίσως κάποιοι τα καταλάβουν….
------------------------------------------
    Πρίν από 2-3 μήνες, είπαν ( επιστημονικοί μελετητές φυσικά…) πως η ηλιακή ακτινοβολία σκοτώνει τον κορονοϊό. Σε λίγες μέρες, το διάψευσαν! Τώρα, άλλοι μελετητές, το επαναφέρουν! Καλά, γιό – γιό είναι; Ας κάνουν καλύτερα μελέτη για την επίδραση του χιονιού/ Χειμώνας έρχεται, και μέχρι τότε μάλλον δεν θα «ξεμπερδέψουμε» από το βάσανο….
------------------------------------------
    Δύσκολο να πιστέψεις την κομπίνα με τις κλοπές αυτοκινήτων. Τον ναρκώνει η άλλη, τον κάνει ό τι θελει, και της υπογράφει και υπεύθυνη δήλωση πως της δίνει το αυτοκίνητο! Και όταν συνέρχεται ο άλλος, δεν θυμάται τίποτα! Ούτε κάν εάν… «πήδηξε»! Έ, άξιος της μοίρας του.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου