Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/6/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/6/2020)
   Καλό μήνα ΙΟΥΝΙΟ σε όλους! Τώρα, κατά πόσο θα είναι καλός, εξαρτάται από πολλά, και μεταξύ αυτών και από τον κορονοϊό!
------------------------------------------
    Καλά, πλάκα μας κάνουν; Θεσσαλονίκη – Μύκονος αεροπορικώς, με εισιτήριο ΑΠΟ 9 ΕΥΡΩ;;;;  Με τι θα πετάξουν; Με DC-9;( η γνωστή «ντακότα»). Ή θα στοιβιάζουν τους επιβάτες σαν εμπορευματοκιβώτια; Το πιθανώτερο είναι, πέρα από το εισιτήριο, να υπάρχουν και πολλές «παράπλευρες χρεώσεις» ακόμα και για την μικρότερη αποσκευή….  Με την τρέχουσα «φτηνή τιμή»  στα 73 ευρώ, πώς ετούτοι την ξεκινάν από…. 9;;;;; Χρειαζόμαστε τις εντυπώσεις, κάποιου που θα τολμήσει να ταξιδεύσει…..
------------------------------------------
    Από ότι διαβάζω στα διάφορα ΜΜΕ, όλοι σχεδόν «πνέουν μένεα» κατά της περιβόητης επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» της κ. Αγγελοπούλου. Μήπως πρέπει πλέον ο πρωθυπουργός, να σκεφτεί ΣΟΒΑΡΑ την αντικατάστασή της; ( Της επιτροπής, συμπεριλαμβανομένης και της προέδρου της)… Φτάνει πιά!
------------------------------------------
    Αποκαθίσταται πλήρως η οικία του Παύλου Μελά στην Κηφισιά ( εκείνη, που την είχαν αφήσει να ρημάξει..) και αποδίδεται στην Σχολή Ευελπίδων. Τι το ορθοτερον; Όσο για το τι θα την κάνει η Σχολή Ευελπίδων; Πολλά μπορεί! Μέχρι και Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, για τον οποίο δεν ξέρουν τίποτα οι παρεπιδημούντες εις το… «κλεινόν άστυ»
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

1 σχόλιο:

  1. 1. Ναι να αντικατασταθεί η επιτροπή για το 1821 και να τοποθετηθούν γνήσιοι Ελληνες ιστορικοί και επιστήμονες οι οποίοι είναι σίγουρο ότι δεν θα αλλοιώνουν την πραγματική ιστορία και δεν θα χαρακτηρίζουν αυτούς που πολέμησαν και ίδρυσαν το Ελληνικό κράτος .
    1. Σε ότι αφορά τον Παύλο Μελά μπράβο για την διάσωση της οικίας του αλλά πρέπει να αλλάξουν στο κανάλι της Βουλής αυτούς που παρουσιάζουν ιστορικά γεγονότα αλλοιωμένα που ξεφτυλίζουν τους Μακεδονομάχους. Πριν από δύο ή τρείς ημέρες ένα πρωϊνό το κανάλι της Βουλής παρουσίασε τον Πάυλο Μελά ότι έμενε στη Λάρισα και δεν πολεμούσε και επί πλέον ότι δεν τον σκότωσαν οι τούρκοι αλλά οι δικοί του κλπ. Αίσχος να πληρώνει ό λαός και να βωμολοχούν εναντίον της ιστορίας μα και των αγωνιστών της. Ελεος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή