Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/6/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/6/2020)
    «Έφυγε» ο Γιάννης Πολίτης, ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ , τον οποίο έτυχε να γνωρίζω προσωπικά μετά την καριέρα του ως αθλητού. Ο Πολίτης, ήταν η «δύναμη» και η «ψυχή» του ΠΑΟΚ. Με το πάθος του, κουβαλούσε όλη την ομάδα στις πλάτες του, μια εποχή που ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλους παίκτες. Δεν ήταν αυτός που θα έβαζε 40 πόντους, ούτε που θα έπαιρνε 30 ριμπάουντ. Ήταν αυτός, που στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα, με την μαχητικότητα και το πάθος του, «τραβούσε» την ομαδα μπροστά. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συμπαίκτες του στον ΑΕΤΟ και στον ΠΑΟΚ, στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, στο μπάσκετ της Ελλάδος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θα τον θυμόμαστε….
------------------------------------------
    Άντε να τους μαζέψεις τους γενναίους και άφοβους νεοέλληνες από τα διάφορα «νταμπαντουμπατζίδικα» και «ντουμπουντουμπατζίδικα»… Τι κορονοϊός και μαλακ…ς! Ποιος τον φοβάται τώρα πιά…. Μόνο που στα «μαγαζιά» μπαίνει λουκέτο! Υπολογισμένο ρίσκο, θα μου πούν κάποιοι που ξέρουν περισσότερα…..
------------------------------------------
    Αυτό με την φορολόγηση των αναδρομικών που πήραμε ( κάτι λίγα…) το 2013 και 14, μας ταλαιπώρησε αρκετά, με την υποχρέωση συμπληρωματικής δήλωσης Ε1 χειρογραφικά, κτλ, κτλ. Έπρεπε να είχε λυθεί τότε, από τους «τότε»! Λύνεται τώρα, όμως…. κατόπιν εορτής!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου