Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/6/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/6/2020)
    Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Το ύψος του ανθρώπου, δεν μετράει στην προσωπικότητά του.  Και πάμε παραπέρα. Βλέπω δημόσιες φωτογραφίες της Προέδρου της Δημοκρατίας, στις οποίες συνοδεύεται από τους υπασπιστές της και διάφορους άλλους. Μοιάζει σαν στρουμφάκι μέσα στο δάσος! Προσωπικά, η εικόνα αυτή με ενοχλεί! Θα πρότεινα, να αλλάξει υπασπιστές, ώστε οι νέοι να είναι ομοϋψείς της περίπου, εκτός και εάν δεν βρίσκει λόγω ορίου ύψους! Ως γνωστόν, το όριο στις Στρατιωτικές Σχολές είναι το 1,60 μ. Άλλωστε, όπως το καταντήσαμε, ο(η) ΠτΔ έχει καθαρά… διακοσμητικό ρόλο πλέον στην Ελλάδα. Ανθοδέσμη, δηλαδή….
------------------------------------------
    Το Γερμανικό πολεμικό πλοίο, όπως ήρθε στη Λέσβο και «ξεφόρτωσε» τους λαθρομετανάστες που μάζεψε, το ίδιο εύκολα θα μπορούσε να τους ξεφορτώσει σε τούρκικο λιμάνι, αφού ήξεραν πολύ καλά από πού ήρθαν. Καθαρά φαίνεται το συνολικό ζητούμενο της «Νέας Τάξης» σε ό τι αφορά τους λαθρομετανάστες. Και γιατί τους άφησαν να αποβιβαστούν; Φοβήθηκαν τους Γερμανούς ή την… FRONTEX; Ή καμιά ΜΚΟ που παραμόνευε; Όποιος θέλει αποβιβάζεται; Δυστυχώς, έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να  κάνουμε με το μεταναστευτικό, και δεν ξέρω εάν θέλουμε να την κάνουμε
------------------------------------------
    Η κεντρική ιδέα της διασκέδασης στα μπουζούκια, είναι το ότι μπορείς να κάνεις ό τι θέλεις ( εντός ορίων φυσικά…). Να χορέψεις, να τραγουδίσεις, να καπνίσεις ( πάει αυτό… ) να ανοίξεις σαμπάνιες,, να πετάξεις λουλούδια, να «ξεσαλώσεις» τέλος πάντων… Τώρα που πολλά από αυτά ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ αυσηρώς και «δια ροπάλου», εύλογο είναι το ερώτημα: Τι να πάς να κάνεις; Εκτός βέβαια από «οφθαλμόλουτρο», αφού κάθε κέντρο που σέβεται τον εαυτό του, διαθέτει και θεωρητικά ντυμένες τραγουδίστριες ( τραγουδίστριες;;;) για να διασκεδάσεις. Άντε καλά!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου