Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/6/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/6/2020)
    Ψευταρούλη, ψευταρούλη! Πάλι τον Πινόκιο μιμείσαι, ιδιαίτερα τώρα που προβάλεται το ομόνυμο έργο με τον Μπενίνι. Μέχρι και ο Κοτζιάς σε «ξεμπροστιάζει»! «ΕΞ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ»…
------------------------------------------
    Έχω την άποψη, πως οι λαθρομετανάστες που προσπαθούν τώρα να περάσουν από τονΈβρο, δεν είναι καμιά σοβαρή προσπάθεια. Μιλάνε για 400, σταγόνα στον ωκεανό. Μάλλον τους στέλνουν οι Τούρκοι για να «τεστάρουν» τις αντιδράσεις και την ετοιμότητά μας. Πιστεύω πως στον Έβρο δεν θα υπάρξει πρόβλημα, εφόσον βέβαια ενεργήσουμε όπως τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Το πρόβλημα είναι στο Αιγαίο, στα νησιά! Και εκεί, θα είναι πολύ περισσότεροι. Εκεί, δεν υπάρχει σαφής συνοριακή γραμμή, να βάλεις φράκτη. Εκεί, για να τους σταματήσεις, πρέπει να τους βουλιάξεις! Και εκεί είναι το πρόβλημα… Έχεις και την FRONTEX από πάνω, που παίζει ρόλο παρατηρητή και διευκολυντή. Δεν πιστευω να αμφιβάλει κανένας….
------------------------------------------
    Άριστα θέτει το θέμα ο φίλος Ιωάννης, με την γελοιότητα του χαιρετισμού δια των… αγκώνων! Στην Κίνα, άρχισαν να χαιρετιούνται με τα.. πόδια! Δεν κατάλαβα την αναγκαιότητα του χαιρετισμού αυτού του είδους. Κάποιος θα τον πρότεινε για… πλάκα, και από «πλάκα» παγιοποιείται! Εάν πρότεινε κουτουλιές, τι θα γινόταν; «Γελοιότης γελοιοτήτων, τα πάντα γελοιότης». Για την ματαιότητα ελέχθη, όμως εδώ «κολλάει» άψογα!
------------------------------------------
    Το ότι ακόμα δεν έχουμε ορίσει τα 12 ναυτικά μίλια αντί τα 6, σαφώς δίνει την εντύπωση στους «φίλους» μας πως τους φοβόμαστε. Κάποιοι σε υπεύθυνες θέσεις, από το παρελθόν μέχρι και σήμερα, μπορεί να έχουν τον φόβο. Όμως, δεν τους λέει τίποτα το παράδειγμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο οποίος τον Γόρδιο Δεσμό «δια του ξίφους τον δεσμόν λέλυσθαι» Εντάξει, δεν έχουμε τώρα Μεγάλους Αλεξάνδρους, όμως κανένας τους δεν πλησιάζει έστω την σκέψη του;;;;
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου