Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/6/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/6/2020)
    Απορίας άξιον, πώς ο πρατηριούχος στη Θεσσαλονίκη πουλούσε την αμόλυβδη 0,709 ε/λιτ. Την στιγμή που η τιμή της κυμαίνεται παντού περι τα 1,3 ε/λιτ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! Πολύ καλό για να είναι αληθινό, και εάν είναι, πολύ καλό για να διαρκέσει! Εύλογα, προβάλλονται διάφορα ερωτήματα! Είναι διαφημιστικό κόλπο; Πόσο την αγοράζει; Μήπως είναι κλεμένη; Μήπως είναι νοθευμένη; Μήπως ο πρατηριούχος τρελάθηκε;Μήπως τελικά η είδηση είναι «μούφα»; Μακάρι να ήξερα τι από όλα συμβαίνει…. Πάντως, σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω! Έχουμε γίνει όλοι επιφυλακτικοί, όταν διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις….
------------------------------------------
    Εντάξει, ΑΟΖ με την Ιταλία, ορίσαμε! Με την Αλβανία, έχουμε ήδη ορίσει. Μένουν η Αίγυπτος, η Λιβύη, η Κύπρος και η Τουρκία. Και για τις τρείς πρώτες, πολύ μικρά προβλήματα θα υπάρξουν, με την Τουρκία όμως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα με… συζητήσεις και συμφωνίες. Απλώς, πρέπει να ορίσουμε τα χωρικά μας ύδατα σε 12 ναυτικά μίλια, για να ξεμπερδεύουμε από τους «φίλους» μας. Τι θα γίνει μετά; Έ, ότι είναι να γίνει, ας γίνει!
------------------------------------------
    Νομίζω πως πρέπει να εμπιστευτούμε τις μελέτες για το δίκτυο 5G, όπως δημοσιεύονται. Είναι φανερό, πως δεν είναι ακίνδυνο. Το αντίθετο μάλιστα! Αλήθεια, τι θα κάνατε εάν στην διπλανή πολυκατοικία, και απέναντι από το μπαλκόνι σας έβαζαν μια τέτοια κεραία; Θα λέγατε «Δεν πειράζει» ή θα αντιδρούσατε νομικά; Ή και δυναμικά, ενδεχομένως, για όσουν μπορούν…. Καθόμαστε και δαιμονοποιούμε τις τεχνολογίες των δεκαετιών 50 και 60, όμως εκείνες ήταν ακίνδυνες. Δυστυχώς, όλες σχεδόν οι νέες τεχνολογίες, κρύβουν ένα μεγάλο ή μικρό κίνδυνο, τον οποίο οι εταιρείες προσπαθούν να αποσιωπήσουν. Ιδιαίτερα οι ακτινοβολίες είναι «μαλακές» και «σκληρές». Η τεχνολογική πρόοδος ( ο Θεός να την κάνει «πρόοδο»…) , γίνεται με τις «σκληρές», οι οποίες όμως δεν είναι καθόλου ακίνδυνες. Και η ακτινοβολία του 5G, ανήκει στις «σκληρές»….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου