Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( Και με τη σύμφωνη γνώμη του ΣτΕ )
ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
    Σε μία ανάρτηση χθεσινή, που «ψάρεψα» από έγκριτο μπλόκ, δημοσιεύτηκε πως στις πορείες της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη για το λαθρομεταναστευτικό, συμμετείχαν περίπου 250 αντιεξουσιαστές  διαδηλώνοντας ΥΠΕΡ των λαθρομεταναστών, και περίπου 100 διαδηλώνοντας ΚΑΤΑ.
    Δεν ξέρω πόσοι ήταν οι αντιεξουσιαστές,  μπορέι και εκατομμύρια, όμως οι διαδηλώσαντες ΚΑΤΑ των λαθρομεταναστών, όπως φαίνεται καθαρά στις σημερινές φωτογραφίες, εκτιμάται ότι ήταν ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΑΤΟΜΑ.
    Μάλλον, κάποιοι πρέπει να βάλουν γιαλιά και να μάθουν να μετρούν, έστω και από εκτίμηση, και όχι να βάζουν αριθμούς στην τύχη, όπως τους βολεύουν και όπως πιθανόν εξυπηρετούν και σκοπιμότητες. Και δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας, πως μια φωτογραφία, είναι χίλιες λέξεις!
    Αμάν πιά, με αυτούς τους…. κακόμοιρους πρόσφυγες. Μας έπρηξαν το σηκώτι ( και άλλα… τινά)!
    Ας μην ξεχνάμε και τις γελοίες ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τις μεγάλες συγκεντρώσεις για το Σκοπιανό, όπου τις 400.000 τις έκαναν…. 50.000, κατά διαταγή προφανώς….
Ανδρέας
    Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε δυναμική συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο και πορεία στην παραλιακή οδό των πατριωτικών οργανώσεων.
    Εκατοντάδες γνήσιοι Έλληνες φώναξαν εναντίον του λαθροεποικισμού της Πατρίδας μας και κατά των πολιτικών που την εφαρμόζουν.
    Η διαμαρτυρία συνεχίστηκε μέχρι αργά έξω από το νοσοκομείο "Παναγία", όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα εγκαταστήσουν εν κρυπτώ λαθρομετανάστες.

1 σχόλιο: