Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/11/2019)
    Με «πυροτέχνημα» μοιάζει η είδηση πως ο Πιτίνο ανέλαβε την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Από ότι διαβάζω, την ανέλαβε μόνο για το προολυμπιακό τουρνουά. Και μετά…. βλέπουμε! Φυσικά, θα ήταν ιεροσυλία να συγκριθεί ο Πιτίνο με τον προηγούμενο προπονητή, πολύ καλό μεν αλλά όχι και για την Εθνική Ομάδα. Μπορεί ο Πιτίνο να είναι άριστος, μπορεί να έχει μάθει μερικά πράγματα για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και την ελληνική πραγματικότητα, όμως κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να βρεθεί ΕΛΛΗΝΑΣ προπονητής, από τους τόσους που διακρίνονται στον ευρωπαϊκό χώρο, και με την προοπτική συνέχειας. Να μην ξεχνάμε όμως, πως ο Πιτίνο είπε πως ήρθε χωρις λεφτά!!!! Και το «τζάμπα» είναι πάντα δελεαστικό! Όσο για το προολυμπιακό τουρνουά, μια απλώς καλή Εθνική ομάδα, με βάση και την δυναμικότητα των αντιπάλων, δεν θα είχε πρόβλημα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πάντα προκρίνεται…..
------------------------------------------
    Και, ως συνήθως, ποιος θα πληρώσει την νύφη με τους λαθρομετανάστες; Οι ένοπλες δυνάμεις! Όπως πάντα! Τώρα θέλουν να κάνουν προαναχωρησιακά κέντρα 5 στρατόπεδα! Προαναχωρησιακά όχι για την πατρίδα τους, φυσικά, άλλά για να… ενσωματωθούν σταδιακά με τους έλληνες της περιοχής! Και δεν μπορεί να πεί και κανείς τίποτα, γιατί η «αντιφασιστική» υστερία καλά κρατεί! Όποιος τολμάει να πεί την γνώμη του, εξωπαραθυρώνεται!
------------------------------------------
    Και μια και γράφουμε για λαθρομετανάστες, στη Θεσσαλονίκη δυό Πακιστανοί απήγαγαν και βίασαν ανήλικο από το Πακιστάν!!!!! Άντε να μου πεί κάποιος, πως διαφέρουν απο τα  ζώα!
------------------------------------------
     «Φωστήρες» αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑοι! Θέλαν να κατασκευάσουν έργο, το οποίο ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ! Αλλά και αν δεν υπήρχε, θα το κατασκεύαζαν; Μιλάμε για τον αγωγό πετρελαίου Θεσσαλονίκης – Σκοπίων.
------------------------------------------
    Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου σήμερα, και ως γνωστόν, «η πολλή σκέψη δεν κάνει καλό».
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου