Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/11/2019)
    Πάει τέλειωσε, ο κόσμος τρελλλλάθηκε!  Από την μια, η νονά ζητάει πίσω το σταυρό που έκανε δώρο στη βαφτισιμιά της πριν δυό χρόνια, επειδή παρεξηγήθηκε με τους γονείς. Από την άλλη, συγγενείς ενός γαμπρού, ζητάνε από τη νύφη πίσω τα γαμήλια δώρα, που έκαναν πριν χρόνια, επειδή το ζευγάρι πήρε…. διαζύγιο! Και το κερασάκι στην τούρτα, είναι ο κρητικός, που αφού τάραξε στην «τράκα» τα τσιγάρα κάποιου που τα έπιναν μαζί, όταν τέλειωσαν και έμεινε ένα, παρεξηγήθηκε που δεν του το έδωσε και τον… ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ!!! Τρελάθηκε λοιπόν ο κόσμος, ή όχι;
------------------------------------------
    Πολύ καλή ιδέα! Διοργάνωση «μπάρμπεκιου» με σουβλάκια, πανσέτες, μπριζολάκια, μπιφτέκια  με συνοδεία κρασιού, έξω ή κοντα στα κέντρα των λαθρομεταναστών! Άντε και το κάναμε…. Που έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε… Εάν δημιουργηθούν επεισόδια ( που θα δημιουργηθούν, ίσως όχι από τους λαθρομετανάστες, αλλά από τους δικούς μας «αλληλέγγυους» τύπου Γιαννούλη) ποιος θα φταίει;  Από την άλλη μεριά, είναι και αυτή μια μορφή αντίδρασης για το ΜΕΓΙΣΤΟ θέμα που αντιμετωπίζουμε.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου