Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/11/2019)
    Τι νομίζεις, κύριε ΟΤΕ, πως μπορείς να βάζεις τηλεφωνικούς θαλάμους όπου σου καπνίσει στη Θεσσαλονίκη, χωρίς συμφωνία με τον Δήμο; Αυτό είναι σαφώς καταπάτηση! Πλήρωνε τώρα…. Άλλωστε, εσύ λεφτά έχεις ( ας είναι καλά οι Γερμανοί), ενώ ο Δήμος είναι σχεδόν…. μπατίρης!
------------------------------------------
    Δηλαδή, τι θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι; Να μην ψήνουμε σουβλάκια, πανσέτες, μπριζολάκια, ούτε στη σούβλα να μην βάζουμε γουρουνάκια, γιατί θα…. ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι από την «εύοσμο κνίσσα»; Θα μας κανονίσουν και το τι θα τρώμε και το πού θα το τρώμε; Άειντε από δώ, ρε…..
------------------------------------------
    Κάποιος φίλος, μου έστειλε το βίντεο με την κοινή παρέλαση Γερμανών του Χίτλερ και Σοβιετικών του Στάλιν, όταν έκοψαν σαν βασιλόπιτα την Πολωνία και πήρε ο καθένας το κομάτι του. Ακόμα μια απόδειξη, πως ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ!
------------------------------------------
    Αυτό θα πεί να είσαι βασιλιάς. Διώχνεις όποιους θέλεις, «πηδάς» όποια θέλεις, δίνεις φανταστικούς τίτλους σε όποιον και όποια θέλεις, τους παίρνεις πίσω όποτε θέλεις…. Αυτή είναι ζωή! Κατά τα άλλα, ένας @@@@ του κερατά είναι ο λεγάμενος.
------------------------------------------
    Θυμάστε πριν από μήνες, εκείνο τον καταδρομέα που πέφτοντας με αλεξίπτωτο τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή»; Έγινε ΕΔΕ και πήγε στρατοδικείο, σαν πολίτης πλέον, αφού απολύθηκε.  Το κατηγορητήριο, δεν ήταν επειδή τραγουδούσε, αλλά επειδή δεν τηρούσε τους κανόνες ασφαλείας. Και πολύ λογικά, αφού για να τους τηρήσει, έπρεπε να είναι η θεά Κάλι με τα 6 χερια! Ήταν ένοχος , σαφέστατα, αλλά με την έκταση που πήρε το θέμα,ποιος θα τον καταδικάσει; Αθωώθηκε λοιπόν. Έ, να μην μπλέκουμε τώρα……
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου