Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/11/2019)
    Μόνο θλίψη μπορεί να σε πιάσει, όταν τα είδωλα της νεανικής σου ηλικίας, φεύγουν ένα – ένα για το «μεγάλο ταξίδι» .Τώρα, έφυγε «το κορίτσι με τα χρυσά μάτια», η Μαρί Λαφορέ.Ήταν πλέον, 80 χρονών. Προτιμώ να την θυμάμαι, όπως ήταν τότε, στη δεκαετία του 60, ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΑΣ….
------------------------------------------
    Μπλόκο εδώ, μπλόκο εκεί, μπλόκο και παραπέρα, όμως με το ζόρι και το στανιό τους περνάνε τους λαθρομετανάστες και τους βάζουν σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Εδώ, πρέπει να στηλιτεύσουμε την στάση των ξενοδόχων, οι οποίοι «αντί πινακίου φακής» με την τακτική τους στηρίζουν την καταστροφική για την πατρίδα μας πολιτική.
------------------------------------------
    Μη μου πείτε πως οι Εγγλέζοι κατάλαβαν πως τα αεροπλάνα πρέπει να γεμίζουν με τη σειρά! Αυτό είναι θέμα απλής λογικής! Όμως, από ότι θυμάμαι από την τελευταία πτήση που έκανα, και εδώ το ίδιο γίνεται. Μπαίνει όποιος προλάβει, αρκεί να έχει κάρτα επιβιβάσεως.
------------------------------------------
    Ναι, κύριε πρόεδρε, μπορεί εμείς να μην αποδεχόμαστε την άρνηση των Γερμανών για πολεμικές αποζημειώσεις, όμως οι Γερμανοί μας έχουνε «γραμμένους» ξέρετε πού…
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου