Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/11/2019)
    Από την χτεσινή ανάρτηση για την παρέλαση Πακιστανών στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με…. «μαγικό τρόπο» εξαφανίστηκε το βίντεο! Ουδέν σχόλιο…..
------------------------------------------
    Επειδή παρά τα μέτρα που λαμβάνει ο ΟΑΣΘ, η κατάσταση στα αστικά δρομολόγια δεν βελτιώνεται, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, η διοίκηση σκέφτεται  να αλλάξει τις πινακίδες μέσα στα λεωφορεία, και αντί να λένε «ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΡΗΖΟΝΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» με τις σχετικές φιγούρες γέρων, εγκύων κτλ να τις αντικαταστήσει με άλλες που να γράφουν «ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ». Συγχρόνως, από τα ηχεία του λεωφορείου, θα ακούγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα η προτροπή για παραχώρηση των θέσεων καθημένων σε ευτραφείς επιβάτες άνω των 120 κιλών. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση ευελπιστεί ότι μειώνοντας τον ατομικό όγκο των ορθίων επιβατών, θα αυξήσει την χωρητικότητα. Μαθηματικά, αυτό είναι δυνατόν!
------------------------------------------
    Σήμερα δεν έχετε παράπονο, έτσι; Μπόλικες δημοσιεύσεις για αναδρομικά και αυξήσεις…. Τι καλά που θα ‘τανε να ήταν και πραγματικές….!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου