Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

1ο Αεροπορικό Συνέδριο Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων


1ο Αεροπορικό Συνέδριο Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων
Μαθαίνοντας από το Παρελθόν και Ενδυναμώνοντας το Μέλλον
Learning from the past & Empowering the Future
           Όπως ενδεχομένως είναι γνωστό, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Ικάρων (Σ.Α.Σ.Ι. / «ΙΚΑΡΟΣ»), λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2014, έχοντας ως Μέλη κατά κανόνα εν αποστρατεία Αξιωματικούς και όχι μόνο, με πολυετή Υπηρεσία στην Πολεμική Αεροπορία και επενδεδυμένη στο ενεργητικό τους μεγάλη εμπειρία και επιχειρησιακή – τεχνολογική αεροπορική γνώση.
           Μία από τις πολλές δράσεις του καταστατικού του Συνδέσμου μας (αναρτημένο στο www.ikaros.net.gr), είναι η ανά διετία διεξαγωγή  Αεροπορικού Συνεδρίου.
           Μέριμνα και ευθύνη μας είναι, οι εισηγήσεις του Συνεδρίου να χαρακτηρίζονται, από επιστημονική προσέγγιση, τεκμηρίωση και ανάλυση των πραγμάτων, περί την εθνική άμυνα, το γεωπολιτικό γίγνεσθαι και τις διεθνείς  εξελίξεις, με μεγαλύτερη έμφαση βεβαίως σε θέματα αεροπορικού ενδιαφέροντος.
           Διοργανώνοντας ο Σύνδεσμος το 1ο Αεροπορικό Συνέδριο, την 28η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 08:30 έως 17:30 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ./Ρηγίλλης 1, Τ.Κ..10675, Αθήνα),
δράττομαι της ευκαιρίας να σας προσκαλέσω
να παρακολουθήσετε τις εργασίες του και να ακούσετε ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, συμπεράσματα και προτάσεις από έγκριτους και υψηλού επιπέδου εισηγητές.
           Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
                     Με Εκτίμηση,
Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Ευάγγελος Γεωργούσης
                 Επίτιμος Δκτης ΔΑΕ
        Πρόεδρος ΔΣ/Σ.Α.Σ.Ι./«ΙΚΑΡΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου