Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/11/2019)
    Επειδή θα απουσιάσω για κάποιες μέρες, το επόμενο «ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», το 3382, θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, ενισχυμένο και βελτιωμένο ( όπως λένε τα περιοδικά….) Μην ανησυχήσετε λοιπόν, μια χαρά είμαι, και το ίδιο εύχομαι και για εσάς.
------------------------------------------
    ΑΜΑΝ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ! Γέμισε κάτω από το στρώμα, γέμισαν κάτι ντουλάπια στο σαλόνι, γέμισαν τα συρτάρια του γραφείου, έ, φτάνει τόσα! Νισάφι! Δεν έχω πλέον, πού να τα βάλω…..
------------------------------------------
    Αυτό με τα κινητά και τα sms από πηγές που θέλουν να φαίνονται γνωστές και σωστές, αλλά δεν είναι, είναι παλιά δουλειά! Θέλουν να ανοίξεις το sms και μετά…. ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! Όχι μόνο παίρνουν τα προσωπικά σου δεδομένα, αλλά σε «ταράζουν» στα sms, που σου στέλνουν σωρηδόν, τα οποία είτε τα ανοίξεις, είτε όχι, ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ και μάλιστα ακριβά! Περίπου 2 ευρώ το κομάτι. Για αυτό, όταν βλέπετε sms από πηγή που δεν σας είναι απολύτως γνωστή και έγκυρη, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου