Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/11/2019)
    Θα απορούν κάποιοι, γιατί ασχολούμαι με τις ενέσεις κορτιζόνης στο γόνατο ή στο ισχύο. Ασχολούμαι και προβάλω την δημοσίευση, γιατί η ένεση κορτιζόνης είναι η «εύκολη λύση», ιδιαίτερα σε αθλητές, για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους, αφού καταπραϋνει τον πόνο. Ναι μεν, αλλά… δεν θεραπεύει! Το πρόβλημα παραμένει, και με αυτές τις ενέσεις, επιδεινώνεται! Δεν το λέω εγώ, το λένε οι γιατροί!  Για αυτό λοιπόν σας λέω, αφήστε κατά μέρος τις ενέσεις κορτιζόνης και προσπαθήστε να εφαρμόσετε συντηρητική θεραπεία, όσο και εάν κρατήσει.
------------------------------------------
    Η γιαγιά, πάντα ξέρει! Και σιγά – σιγά, τα μαθαίνει και η κόρη της. Για τα γιατροσόφια λέω, τα οποία τελικά, είναι προϊόντα πολλών αιώνων παρατηρήσεων και προσπαθειών. Πρέπει να τα σεβόμαστε. Λειτουργούν!
------------------------------------------
    Πράγματι, ρε παιδιά, όταν διάβασα τον τύπο του υπολογισμού συντάξεων στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως», έφριξα! Με τα λίγα μαθηματικά που θυμάμαι, πιστεύω πως το να τον εφαρμόσεις χωρίς λαθος, είναι αδύνατο! Πόσο μάλλον, όταν καλούνται να τον εφαρμόσουν άτομα με λιγώτερες μαθηματικές γνώσεις από εμάς τους… κοινούς θνητους! Αυτό, λέγεραι.. ΑΡΙΘΜΟΛΑΓΝΕΙΑ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου