Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/11/2019)
ΑΝΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
    Η είδηση της ημέρας, για μένα, είναι ο θάνατος του Γιάννη Σπανού, ενός απο τους μεγαλύτερους συνθέτες της εποχής μας. Όλοι τραγουδήσαμε τα τραγούδια του, ιδιαίτερα εμείς οι μεγαλύτεροι που συμμετείχαμε στο «Νέο Κύμα», φωτεινό νησί στο πέλαγος της μουσικής μας. Δεν χρειάζονται ευχές, αφού θα τον θυμόμαστε και θα τον τραγουδάμε για πολλά, πολλά χρόνια.
------------------------------------------
    Ας το ρίξουμε και λίγο στο καλαμπούρι….
    Τη Θεσσαλονίκη την λένε πολλοί…ερωτική πόλη. Έτσι λοιπόν, και ο προηγούμενος …ερωτικός δήμαρχός μας, την γέμισε με φαλικά σύμβολα. Τα παλουκάκια στους δρόμους! Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως…  «Όποιος πηδάει πολλά παλούκια…. κτλ»
    «Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι΄όλα το ίδιο μένουν…» Αυτό το τραγούδι, προφανώς το έγραψαν για τα τέλη κυκλοφορίας, που εδώ και αρκετά χρόνια προαναγγέλεται η τροποποίησή τους, από… του χρόνου!
------------------------------------------
    Θα βάλουν, λέει, πολιτικό ως πρόεδρο στο Πολεμικό Μουσείο; Κατάλαβα, μυρίστηκαν «ψητό»! Και θα το γεμίσουν και με αργόμισθους, «δικά τους παιδιά»! Δυστυχώς, τίποτα δεν διορθώνεται εάν δεν θέλεις να το διορθώσεις…
------------------------------------------
    Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, σχετικά με τις δημοσιεύσεις. Φιλοξενούνται και διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα. Όπως σήμερα. Ευκαιρία για συζήτηση…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου