Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Κοροϊδεύοντας τους στρατιωτικούς από τη Σχολή!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


 

6 σχόλια:

  1. Τρομερό άρθρο. Ας το θυμηθούμε μεθαύριο που θα πάμε να ψηφίσουμε. Μπράβο στον Γιάννη τον Φουρλή που το έστειλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    Το εμείς και το Συνάδελφοι τί σημαίνει, ότι είναι ο Ανώνυμος ; Το θέμα των Ευελπίδων που παίρνουν 150 ευρώ ,με το οποιό θα επανέλθω, αποδεικνύει το επίπεδο του ενδιαφέροντος της Ανωτάτης Στρατιωτικής Ηγεσίας, που δεν μπορεί ,να είναι υπερήφανη γιαυτό και βέβαια αυτό ΄το θέμα όπως θα είναι και στην συνέχεια στο "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ" θα το καταχωρήσω στον ηλεκτρονικό μου "ΦΛΟΓΟβόλο".Πάντως με την ευκαιρία θα ήθελα ,να πω, ότι είμαι σήμερα έμπλεος χαράς διότι στην εκπομπή του Οικονόμου ο ευρωβουλευτής Μειμαράκης αποκαλούσε την γείτονα χώρα Σκόπια και το ίδιο έκανε και ο Οικονόμου.Διότι τόσα χρόνια αυτό χρησιμοποιούσα και το "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ" βέβαια και έλεγα στους πάσης φύσεως διαμαρτυρόμενους για την Συμφωνία των Πρεσπών ότι πρέπει να ζητούν αυτό πρώτα από τους πάσης φύσεως εξουσιαστές και από τα ΜΜΕ και από όσους παρουσιάζονται σε αυτά και από τους διεθνολόγους κλπ,κλπ.και από τους κυβερνώντες βέβαια.και η λέξη "Βόρεια ...."να εκλείψει δια παντός σε όλη την Ελλάδα ,από όλα τα κείμενα και τον προφορικό λόγο και μετά άλλωστε από την δήλωση της Προέδρου των Σκοπίων ,που υποστηρίζει ότι μπορεί να χρησιμποιεί για το όνομα της χώρα της ό,τι της "γουστάρει" ή ό,τι της συμφέρει κατά περίπτωση . Αυτή την επισήμανση θα την δημοσιοποιήσω σε χιλιάδες αποδέκτες του "ΦΛΟΓΟβόλου" ,στον οποίο χθές είχα ένα Αφιέρωμα για την απόβαση στην Νορμανδία στις 6 Ιουνίου 1944 με χιλιάδες φωτογραφίες και αρκετές ώρες βίντεο και συνεχίζω να στέλνω και βέβαια μπορώ να το στείλω σε ενδιαφερομένους απευθυνόμενους στο makfloga@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ήμουν νεαρός Αξιωματικός, κάποιος μεγαλύτερος συνάδελφος, είπε ότι, εμείς ( οι στρατιωτικοί) δεν έχουμε και δεν πρέπει να έχουμε συνδικαλισμό, επειδή τα συμφέροντα του κλάδου μας υποστηρίζονται από την φυσική μας ηγεσία...Είδαμε, λοιπόν, κατά καιρούς, τις μαχητικές μας ηγεσίες με τί σθένος στήριξαν τον κλάδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς διευκρίνηση. Δεν είμαι υπέρ του συνδικαλισμού στις ένοπλες δυνάμεις. Ανάφερα το περιστατικό, για να τονίσω ότι οι αρχηγοί, ( οι περισσότεροι δυστυχώς), δεν μεριμνούν όπως θα έπρεπε για το προσωπικό τους, αλλά για το πώς θα τα έχουν καλά με την πολιτική ηγεσία, μήπως και μετά την αποστρατεία τους συνεχίσουν ως πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύγε Γιάννη Φουρλή.
    Ήθελα να γράψω παρόμοιο άρθρο με την ορκωμοσία των νέων ανθυπολοχαγών της Ευελπίδων.
    Με πρόλαβες και χαίρομαι για αυτό, διότι παρά το λιτό κείμενο, περιέλαβες περισσότερα από ότι σκεπτόμουν, τα τεκμηρίωσες με ατράνταχτα επιχειρήματα και με τα σχόλια σου άδειασες την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία.
    Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή