Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Το χρονικό μιας “παράξενης” και “αντισυμβατικής” σχέσης (ΜΤΣ-ΕΛΚΑΚ)

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ν.ΝΑΟΥΜ
    Η εμμονή του ΥΠΕΘΑ στην εγκατάσταση του ΕΛΚΑΚ στο κτήριο του ΜΤΣ προφανώς επέδρασε στο εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και αυτό το είχαμε προβλέψει όπως φαίνεται παρακάτω με τον "ΦΛΟΓΟβόλο" του Μαίου και Φεβρουαρίου ,ζητώντας την επέμβαση του Πρωθυπουργού. .Το θέμα είναι αν ο Πρωθυπουργός το αντελήφθη ή είναι διαφορετικά ενημερωμένος λόγω των γνωστών "νεκροθαφτών " που υπάρχουν στα πάσης φύσεως εξουσιαστικά περιβάλοντα .Γιαυτό εκτιμώ ότι πρέπει το συντομότερο να ζητήσει να τον επισκεφθεί το ΔΣ της ΕΑΑΣ διαφορετικά .......ΘΟΥ ΚΎΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΊ ΜΟΥ !!!!.Ιδωμεν.



    ...AΠO ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΠΤΑ ( 7 ) ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ , ΤΟ 98% ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥ ΕΛΚΑΚ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 200.00Ο ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΤΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ,ΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΛΚΑΚ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΤΣ.
    ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟ "ΦΛΟΓΟβόλο" ΤΗΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ,ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΤΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΕΘΑ και συνακολούθως ο προθυπουργός συνεχίζουν να αγνοούν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και ενώ για άλλες κοινωνικές ομάδες(πχ. ελευθεροι επαγγελματίες) δόθηκαν εντολές για ικανοποίηση τους που μάλιστα έχουν οικονομικές επιπτώσεις στο κράτος, στην δική μας περίπτωση εμμένουν στο λάθος και θα το βρουν μπροστά τους στις επόμενες εθνικές εκλογές. Αρκετά πια με τον εμπαιγμό των αξιωματικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή