Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Αλιευμένα από το διαδίκτυο και αλλού

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

3 σχόλια:

  1. Χαράλαμπος Τσιτσιμπίκος13 Ιουνίου 2024 στις 10:16 π.μ.

    Έ ! Αριστοφάνη των ορεσίβιων, με τον καθαρό αέρα και το καθάριο μυαλό, πάλι βρήκες την ευκαιρία των εκλογών, να ξεσπαθώσεις κατά των σωτήρων του Έθνους. Κάθε φορά βγαίνουν και περισσότεροι, με τη συμμετοχή και γυναικών, για αυτό πήγες στα βαθειά του παρελθόντος να μελετήσεις τις παλιές ατάκες των μοναδικών ηθοποιών για να μας πείς, Φίλε μου καλέ, ότι βαδίζουμε στα χνάρια των προγόνων μας όπως και τότε και τώρα. Σωτήρες, αξιοσύνη, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια κ.λ.π. κ.λ.π.
    Γέλασα Φίλε μου, και με το βιβλίο σου για το οποίο σε ευχαριστώ. Να είσαι πάντα καλά σαν τα ψηλά βουνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτρέψτε μου να συμπληρώσω

    Οι κυβερνήσεις μας τι θέλουν;

    Τάχα καλύτερες ημέρες για την Ελλάδα μας και τους Έλληνες. Γράφω τάχα γιατί ενδεχομένως να θέλουν, αλλά λόγο ανικανότητας και αδιαφορίας ή άλλων λόγων να μη μπορούν.

    Θυμόμαστε τον πατέρα Μητσοτάκη που έλεγε για τον Γιώργο “θέλει το παιδί, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ”

    Ιδού το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, φαίνεται στο παρακάτω κείμενο που πήρα χθες και ελαφρώς το διαφοροποίησα:

    “Εσύ συνταξιούχε που κάθε μέρα εισέπραττες και εισπράττεις "αυξήσεις" και αναδρομικά, καλά έκανες και τους έδωσες τα ρέστα και μάλιστα στο νόμισμα που πονάει και ενδεχόμενα καταλαβαίνουν”.

    Γιώργος Τσακίρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα και να προσυπογράψω με τα του Τέως Εντιμοτάτου κ. Υπαρχηγού του ΓΕΣ και τα του κ. Τσακίρη Γιώργου Αντιπροέδρου Εθνικής Ενότητας και Προέδρου των Δραμινών Αθήνας . Άρχοντα της Μεγάρχης προχώρα .
    Ηρακλής Ερμούπολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή