Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αναλυτικά το στεγαστικό πρόγραμμα του υπ. Άμυνας: Το 85% των σπιτιών σε στρατιωτικούς, το 15% σε γιατρούς-εκπαιδευτικούς

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


 

8 σχόλια:

  1. Δώστε σπίτια στον λαό, από τις... ένοπλες Δυνάμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάλπισμα για Συσσίτιον λόγω εκλογών. Συνεχίζουν να μας θεωρούν αυτιστικούς και αδαείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για νομή, συνάδελφε. Για συσσίτιο καλά θα ήταν.

      Διαγραφή
  3. Ο Στρατος εχει συγκεκριμενη αποστολη, δεν ειναι στρατος σωτηριας. Το πραγμα εχει ξεφυγει. Τους γιατρους, εκπαιδευτικους κλπ θα πρεπει το κρατος να τους φροντισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά, ας τους φτιάξει σπίτια το υπουργείο υγείας και το υπουργείο παιδείας.

      Διαγραφή
  4. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ makfloga@yahoo.gr

    ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ,ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ..ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡγΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 500 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝν ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ" ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΟΝ "ΦΛΟΓΟβόλο" ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΞΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ.ΙΔΩΜΕΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ν.ΝΑΟΥΜ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ,ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΥΛΑΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ,Ο ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 4000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΑ 100 ΔΙΣ.ΕΚ.ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΕΣ. ΓΚΕΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε νομός έχει 3-4 εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, ας ανακαινίσουν τα κτίρια εκείνα, κι ας τα κάνουν ΣΟΑ. Να καλυφθεί με τον τρόπο αυτόν η στέγαση στο 100% των στελεχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή