Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Η 6η Απριλίου 1941

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

3 σχόλια:

  1. Ενώ οι αντάρτες που μετά την υπογραφή της παραδώσεως της χώρας, αυτοί ανέβαιναν επάνω στα βουνά, έπιαναν στήνοντας ενέδρες στρατιώτες του αντιπάλου, τους έκοβαν χέρια ή πόδια και τους πετούσαν στους γκρεμούς για να βρουν φρικτό αργό θάνατο, δεν παραβίαζαν τους νόμους και τους κανόνες Του Πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά, και η Ιταλία και η Γερμανία υπέπεσαν σε μέγα στρατιωτικό τακτικό σφάλμα, δεν έπρεπε καν να επιτεθούν κατά της ηπειρωτικής Ελλάδος, η Ιταλία έπρεπε να στείλει 10-15 μεραρχίες και να εδραιωθεί στο Τομπρούκ, απαγορεύοντας παντελώς τους Άγγλους να χρησιμοποιήσουν στρατιωτικά την Αίγυπτο. Μην ξεχνάμε ότι οι Ιταλοί κατείχαν ήδη τα Δωδεκάννησα. Η δε Γερμανία αρκούσε να καταλάβει την Κρήτη ΠΡΟ της αφίξεως εκεί της ΝΖ μεραρχίας, οπότε θα το πετύχαινε με ελάχιστες απώλειες. Σικελία, Τομπρούκ, Κρήτη, Δωδεκάννησα, μόνο αυτά χρειαζόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόοοοοσο ανόητοι και κοντόφθαμοι ήσαν!!! Τί κρίμα γι αυτούς, να μή γεννηθεί ένας πεφωτισμένοε νους να τους υποδείξει αυτά τα προφανή, ώστε να κατακτούσαν τον κόσμο με έναν περίπατο... Βλέπετε, η φύση καθυστερεί πάρα πολύ να γεννήσει... πεφωτισμένους!!! Κρίμα, Κρίμα...

      Διαγραφή