Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Υπεγράφη η απόφαση για τα γενόσημα - Η επιπλέον επιβάρυνση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 3 ευρώ για κάθε σκεύασμα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ


 

3 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΑΧΩΡΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΟΓΓΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:

    "AΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ,ΟΤΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ 21 % ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ,ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ 21% , ΕΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΠΧ..30 % Ή 40%, ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 40% ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΗΑPPΥ DΑΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2023 ΜΕ ΤΟΝ "ΦΛΟΓΟβόλο" .ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ XAIΡOMAI ,ΔΙΟΤΙ AΡXIZOYN ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ,ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ,.ΔΙΟΤΙ Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ -ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΑΖΟΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ-ΤΑ 27 ΠΑΜΠΕΡΣ (PREMIUM PANTS) ΠΩΛΟΥΝΤAN ΣΤO LIDL 13.75, ΕΥΡΩ ( ..ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ 0,99 ΕΥΡΩ) ,ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ 16.,50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ 26 ΕΥΡΩ !!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ- KAI KANENAΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ - ΟΤΙ ΤΙΣ 6 ΦΙΑΛΕΣ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ 1.5 ΛΙΤΡΟΥ ΠΧ.ΚΟΡΠΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ 1,05 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 1,80 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Ή ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 6 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ 6 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ 600% ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣ 5 ΕΥΡΩ ,ΔΗΛΑΔΗ 3000% ΕΠΑΝΩ !!! ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ"ΒΗΜΑ" ΤΟΥ "ΡΟΥΚΟΥΚΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ,ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΟΓΓΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΠOY EUΧΟΜΑΙ ,ΝΑ ΗΣΑΚΟΥΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΔΩΝΙ . ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: " Στη φάκα της ΑΑΔΕ: Εμφάνιζαν εισοδήματα κάτω από 10.000 ευρώ και ξόδευαν έως και 300.000 ευρώ.Πως τους έπιασαν.... " ΜΕ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ , ΛΟΓΩ ΤΟΥ OΠOIOY ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ.ΕΚ.ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ,ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΩ ΣΧΟΛΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ -ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΛΠ.ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΩ ΣΕ ΦΛΟΓΟΒΌΛΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ "ΦΛΟΓΟβόλο ΤΗΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ( ..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΟΛΙΓΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ) ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ".ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ" ,ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ -ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ-ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ,ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,.ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ.
    ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ (ΤΘ -ΣΣΕ 1960) ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΆΟΣ ΜΕ EMAIL:makfloga@yahoo.gr ΓIA ANTAΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΛΟΓΟΓΌβόλο",ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ,ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ",ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ...1992!!!!!!!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την αύξηση της συμμετοχής των συνταξιούχων στη φαρμακευτική δαπάνη, ο κύριος υπουργός (στην προηγούμενη θητεία του στο υπουργείο υγείας), πρόσθεσε και επιβάρυνση ένα ευρώ για κάθε συνταγή και μάλιστα περιόρισε τα φάρμακα που θα αναγράφονται σε κάθε συνταγή στα τρία σκευάσματα, ώστε αν κάποιος χρειάζεται και 4ο φάρμακο να επιβαρύνεται με ένα ευρώ ακόμα . Τώρα πριν ακόμα αναλάβει καλά-καλά το υπουργείο ήρθε να επιβάλλει νέο χαράτσι. Δηλαδή, κύριε υπουργέ αν κάποιος χρειάζεται τέσσερα φάρμακα, το σύνηθες για τους συνταξιούχους και χρειαστεί να πάρει το φάρμακο που έχει προσαρμοστεί στον οργανισμό του και αυτό δεν είναι το φτηνότερο γενόσημο , ίσως χρειαστεί να πληρώσει επί πλέον 14 ευρώ μηνιαίως για την αγορά των φαρμάκων του (3Χ4=12 +2 ευρώ για τις συνταγές =14 ευρώ. Καλά το πάτε κύριε υπουργέ! Να δούμε μέχρι που θα το φτάσετε, την ίδια ώρα που στην Ιταλία τα φάρμακα είναι εντελώς δωρεάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαρμακο που η τιμη του ειχε 64,50 ε , πληρωνα συμμετοχη 16,0 ε . Το ιδιο φαρμακο τωρα το πηρα 32,0 ε . Αν ειναι δυνατον !!!!! Αλλο που ειχε μηδεν συμμετοχη πληρωσα 6,00 ε!! Αυτη ειναι η δωρεαν παροχη υγειας του κ. Αδωνι . Βεβαια θα του ανταποδωσουμε το ευχαριστω στις επομενες εκλογες !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή