Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

«Έπεσε» η Αβντίιβκα στα χέρια των Ρώσων - Στρατηγικής σημασίας νίκη για το Κρεμλίνο

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ



 

7 σχόλια:

  1. ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ .....ΝΟΜΙΖΩ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ- ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ,ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ -ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ 400.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΙΚΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ANIKANOY ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΝΤΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥ OHE.ΝΟΜΙΖΩ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ "ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ" ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ-ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΣΧΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΡΕΚΟΡ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥΤΙΝ -ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ "ΘΡΥΛΟ" (...ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ) ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΔ ,ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ "ΝΟΥΛΕΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ .ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗ ΜΑΧΙΜΟ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑΚΟ ΤΗΣ KGB ,ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2022 , ΠΟΥ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ,ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΗΓΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΤΟ 2022.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ,ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ",ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ή ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ "ΦΛΟΓΟβόλο" ,ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΚΟΠΟ , ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΦΛΟΓΟβόλο" ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-35 ME TIMH ΓΙΑ ΕΚΑΣΤΟΝ 215 EK.ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ANAMENOTΑN KATΩ ΤΩΝ 100 EK.ΔΟΛΑΡΙΩΝ KAI BEBAIA TO "ΦΕΣΙ" ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΔΙΣ.ΕΚ.ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ,ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ 150 ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ( Α/ΓΕΕΘΑ,Α/ΓΕΣ ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΙΣΤΗΜΙΩΝ ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΛΠ ) ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΟ 2020,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!!!.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΚΥΠΡΟΣ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 100 ΔΙΣ.ΕΚ,ΕΥΡΩ ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ,ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 60 ΔΙΣ.ΕΚ.ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΑΔΩΝ .ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ (ΤΘ-ΣΣΕ 1960) ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕMAIL : makfloga@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απογυμνώσαμε τα νησιά μας που τόσα χρόνια εξοπλίζαμε για να τα παραχωρήσουμε στους Τούρκους και παράλληλα πουλήσαμε την ασφάλεια μας για να προαχθεί ο Κούλης στην Ιεραρχία της Νέας Απάτης των Πραγμάτων...Ντροπή...εμάς που από το 2009 μας σκοτώνουν ποιός θα μας βοηθήσει; Το τραγικότερο είναι πολλά από τα πολεμοφόδια πουλήθηκαν ........

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΓΕΛΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ,ΣΤΡΑΤΗΓΕ; ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑΚΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΕΚΔΟΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΓΕΛΕ ,ΠΙΣΤΕΥΩ-ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ Ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ-ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ -ΩΣ ΜΗ ΜΑΧΙΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ- ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ "ΣΙΚΕ" ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ, ΝΟΜΙΖΕ ,ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ -ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΛΤΩΔΕΣ ΕΔΑΦΟΣ- ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ,ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ "ΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ" ,ΔΙΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΩ ΤΟ "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ" ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ " ΦΛΟΓΟβόλο" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΟΤΙ ΓΙΑ 400.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ-ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟΥΣ- Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ,ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΝΕ ΓΟΕΡΑ ΙΣΟΒΙΩΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΝΤΓΟΣ ΕΑ (ΤΘ-ΣΣΕ 1960) Ν.ΝΑΟΥΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στρατηγέ καλημέρα και καλόν μήνα,
    Καλά όλα αυτά που λέτε, αλλά σας διαφεύγει η ουσία των πραγμάτων. Δεν ασχολείσθε καθόλου με το ποιοί προκάλεσαν αυτήν την εισβολή και ποιούς συμφέρει η συνέχισις της καταστάσεως και ποιοί δεν θέλουν να τελειώσει αυτός ο πόλεμος. Από ότι τουλάχιστον έχω καταλάβει αυτός δεν είναι ο Πούτιν. Αν ψάξετε τον δρόμο του χρήματος, θα καταλάβετε ποιοί προκαλούν αυτές τις καταστάσεις, οι οποίοι ουδόλως ενδιαφέρονται για θύματα και γεωπολιτικές μεταβολές, αρκεί να γεμίζει το ταμείον τους.
    Εμείς, οι "ωφέλιμοι ηλίθιοι", πηγαίνομε υποτίθεται με την "σωστή πλευρά της ιστορίας", από την οποίαν βεβαίως δεχόμεθα συνεχώς σφαλιάρες. Συμφωνώ απολύτως με τον Στέργιον, με την συμπλήρωσιν, ότι όλα αυτά γίνονται και για να γεμίζουν οι τσέπες αρκετών "λαμογίων".
    Καιρός να ψάχνομε τις αιτίες των πραγμάτων και να μην βλέπομε τις καταστάσεις επιφανειακά.
    Χαλεβίδης Δημήτριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί με την εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» της 12-5-22 μοιράστηκε και ένα βιβλίο με τίτλο «ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ».
    Εκεί θα διαβάσει κάποιος το τι συζητούσαν στην Γερμανική Βουλή εναντίον της Ρωσίας το 1914. Εκεί θα διαβάσει κάποιος, ή μάλλον θα κατανοήσει τι ακριβώς ήταν η επιχείρηση «ODESSA» και τι ρόλο παίζουν τώρα στην Ουκρανία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία, ότι στο Κίεβο οι Ρώσσοι δέχθηκαν την Ορθοδοξία. Το Κίεβο είναι η κοιτίδα των Ρώσσων, και ότι οι Ουκρανοί είναι για τους Ρώσους ότι οι Ηπειρώτες για τους Θρακιώτες, ή ότι οι Θεσσαλοί για τους Κρητικούς και το αντίστροφο.
    Και κάτι πολύ σοβαρό. Πριν επιτεθεί η Ρωσία στην Ουκρανία, ο Ζελένσκι είχε μαζέψει στα σύνορα με την Ρωσία 600.000 ενεργό στρατό. Για φανταστείτε το! Τι τον ήθελε εκεί τόσο στρατό; Προφανώς δεν τον είχε πάει για εκδρομή. Η κατασκοπία των Ρώσων «έπιασε» επιτελικό Ουκρανικό έγγραφο (με τις υπογραφές των χειριστών) ότι ετοίμαζαν επίθεση κατά του άμαχου (!) πληθυσμού στα ανατολικά (επαρχίες Λουχάνσκ και Ντόνιετσκ), για τις 28-2-22. Τους ξυνοφάνηκε βέβαια διότι τους πρόλαβε η Ρωσία στις 22-2-22. Απαντήστε στον εαυτό σας, εάν βρισκόσασταν στην θέση του Πούτιν, τι διαφορετικό θα κάνατε; Φυσικά, εμείς από εδώ που είμαστε δεν μπορούμε να έχουμε τις λεπτομέρειες για να κρίνουμε αντικειμενικά.
    Αθανάσιος ΑΔΑΜ Αρχιπλοίαρχος ΠΝ ε.α.
    Υ.Γ. Μην βλέπετε πολύ τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως κ. ΑΔΑΜ, γι' αυτό αναφέρομαι εις τον Στρατηγόν παραπάνω, ότι πρέπει να ψάχνομε τις αιτίες των πραγμάτων και τους πραγματικά ενόχους και όχι να αφιέμεθα εις το τι λέει ο κάθε πληρωμένος "εισαγγελάτος" εις την τηλεόρασιν.
      Χαλεβίδης Δημήτριος.

      Διαγραφή