Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κ.Ζαρκάδα για όσα γράφεται που ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.Δυστυχώς στην ηρωϊκή Πατρίδα μας όλοι προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες στους Αξιωματικούς για να απομακρύνουν αυτές τις ευθύνες από τους πολιτικούς που πάντα ενεργούν για το δικό τους συμφέρον.. Τι σκοπό είχαν οι μυστικές συναντήσεις στο Παρίσι στην πρώτη Κ.Καραμανλής, Μακάριος και Κιζινγκέρ και στη δεύτερη Καραμανλής, Μακάριος και ο εισβολέας Ετσεβίτ.
    Γιατί δύο βιβλία Κυπρίων που είναι εξόχως αποκαλυπτικά απαγορεύονται να πουλιώνται στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα γιατί φοβούνται την αλήθεια. Γιατί δεν ανοίγουν τον φάκελο της Κύπρου τι φοβούνται; Φυσικά την αλήθεια που δεν πρόκειται να μάθει ποτέ ο Ελληνικός Λαός.Μία απάντηση της αειμνήσου δημοσιογράφου Ελένης Βλάχου το 1974 ή 1975 στην ερώτηση γιατί έγινα όλα αυτά στην Κύπρο τα λέει όλα << Αν δεν γινόταν αυτά πως θα επέστρεφαν οι παλαιοί πολιτικοί στην Ελλάδα>>
    Ελληνας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλαος Ζαρκάδας.19 Ιουλίου 2023 στις 10:23 μ.μ.

    Ευχαριστώ.Την ίδια απάντηση έδωσε και ο Ετσεβίτ στον αυτό χρόνο [[ Εγώ εισέβαλα στην Κύπρο,αλλά επανέφερα και την Δημοκρατία στην Ελλάδα ]].

    ΑπάντησηΔιαγραφή