Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΛΟΓΩ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ

ΣΚΕΨΕΙΣ ΦΙΛΩΝ


 

1 σχόλιο:

  1. 1ον. Την Ελληνική επιστημοσύνη και γνώση την καταξέσκισαν, ανά τους αιώνες, και την καταξεσκίζουν ως τώρα, καθημερινά αυτοί, οι προβαλλόμενοι ως αυτόκλητοι προστάτες της· δλδ. οι πρωτόγονοι Ασιάτες γιδοβοσκοί της καινοφανούς θρησκείας της ερήμου και οι απόγονοι όμοιοί τους, που δεν σεβάστηκαν και δεν παρέλειψαν να ισοπεδώσουν τα «πάντα όλα», ελληνικούς βωμούς, ιερά, ναούς, αγάλματα θεών, όλες(!!!) τις βιβλιοθήκες της παγκόσμιας γνώσης και ως κυρίαρχοι βιαστές, τσιράκια πλέον της παγκόσμιας ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, να σηκώσουν πάνω στα ιερά ελληνικά θεμέλια και από τα κλεμμένα υλικά τους τα πάσης φύσεως χριστιανικά προσκυνήματα, γιατί το μαυροφόρο κηφηναριό βαριόταν να σκάψει στα βουνά, να βγάλει και να λαξεύσει τη δική του πέτρα και το δικό του μάρμαρο.
    «Ες έδαφος φέρειν», διέταζε ο πνευματικά ανάπηρος Αρκάδιος υποχείριο του παμπόνηρου ιερατείου και της θεούσας ψυχοπαθούς Ευδοξίας.
    2ον. Όσο για τον υποτιθέμενο Σωτήρα των νεοαπολογητών? Το δημοσίευμα από μόνο του αυτοανατρέπει τη δήθεν πανσοφία του, γιατί ο φουκαράς Ναζωραίος, που εκ του πονηρού προήχθη σε Θεό· δηλαδή το εκ των ουρανών κατελθών θεανθρώπινο υβρίδιο, δεν κατάφερε να πει κάτι δικό του, ούτε μια καινούργια λέξη ή διδασκαλία σοφίας που εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια δεν είχε ειπωθεί και καταγραφεί από αντίστοιχους χαρισματικούς ανθρώπους των Ανατολικών θρησκειών και ακόμα περισσότερο από τους αρχαίους Έλληνες σοφούς .
    Ας μη κάνουμε τώρα λόγο για τα ατελείωτα κηρύγματα μίσους και διχασμού κατά της ανθρωπότητας και την απαίτηση της πιστής εφαρμογής από τον οποιοδήποτε οπαδό του, με ανταμοιβή φυσικά την αιώνια σωτηρία.
    Νοσηρή νοοτροπία αυταρέσκειας του «γλυκύτατου», που όμως έδωσε ραντεβού σε εκατομμύρια ανθρώπους να συναντήσουν στο όνομά του τη φρίκη μιας ατελείωτης ποικιλίας βίαιων θανατώσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή