Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Η Μεγάλη των Αποστράτων Κλοπή

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

10 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα αναγραφόμενα στο παραπάνω άρθρο. Μένει λοιπόν εμείς να απαντήσουμε όπως πρέπει στην κλοπή. Η ψήφος σε αυτή την κυβέρνηση κατά τις εκλογές αποτελεί αποδοχή της κλοπής. Ας σκεφθούμε και ας πράξουμε αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κρατήσεις του ν. 4093/2012 που γίνονται στα μερίσματα των Μετοχικών Ταμείων των Ε.Δ.δεν ενισχύουν τον κρατικό προυπολογισμό αλλά επιστρέφονται τον επόμενο χρόνο στα Μετοχικά Ταμεία. Αρα το θέμα είναι να καταργηθούν και όχι να περιμένουμε αναδρομικά.

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς και αυθαιρέτως παρακρατούν και μας εμπαίζουν. Πραγματικά αυτή η κυβέρνηση έχει κόμπλεξ με τα στελέχη των Ε.Δ. ΜΑΥΡΟ στις επόμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Θεωρούν εμάς και τις οικογένειές μας ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ. Θα τους απαντήσουμε στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η κυβέρνηση κληρονόμησε τις κρατήσεις. Μείωσε τον ΕΝΦΙΑ, συντελεστές και άλλα. Μόνο όσοι έχουν παρωπίδες δεν το βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκανε και κανει οτι μπορει να γινει στα μετρα του δυνατου. Οποιος νομιζει οτι εν μεσω κρισης μπορουν (ή οτι ο Συριζα θα εκανε κατι αφου αυτοι εκαναν τον ν. 4387/2016 - ν. Κατρουγκαλου) να γινουν πιο πολλα πλαναται πλανη........

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά τα λες Κωνσταντίνε! Ο καθένας γράφει ό,τι του καπνίσει, προσπαθώντας να κομματοποιήση τα θέματά μας. Ειδικά, αν είναι και ανώνυμος! Εξάλλου, οι υπερήφανοι απόστρατοι Αξιωματικοί δεν χρειάζονται κανέναν να τους υποδείξει τί θα ψηφίσουν. Λες και είναι νηπιάκια και θέλουν καθοδήγηση. Εμένα τουλάχιστον με προσβάλλει αυτή η προσπάθεια χειραγώγησης μέσω της εκμετάλλευσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Το θεωρώ και ανέντιμο από μέρους του, να μου απευθύνει κάποιος ανώνυμος τον λόγο, προσπαθώντας να με ποδηγετήσει.

      Διαγραφή
  4. Δεν υπάρχει μόνο η ΝΔ και ο Σύριζα. Μαύρο και στους δύο. Ειδικά όμως η ΝΔ με αυτή την κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει το κόμπλεξ της με τις ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι αυτή η κυβέρνηση δεν δέχεται ούτε να συναντηθεί με το ΔΣ της ένωσης απόστρατοι, αποδεικνύει το τι σκέπτεται για εμάς. ΜΑΥΡΟ από εμάς και τις οικογένειες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το 2011 μέχρι το 2013 η σύνταξη μας περιεκόπει εις το ήμισυ και δεν διαφοροποιήθηκε από τότε. Δώσαμε ξανά μια ευκαιρία στη ΝΔ αλλά μας εξαπάτησε και πάλι. Συνεχίζει να μας θεωρεί δεμένους. Ας απαντήσουμε με την ψήφο μας στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.staratalogia.gr/2022/12/blog-post_29.html?m=1
    Δεν κλέβουν μόνο από απόστρατους
    Επιστολή παραπόνων Αξιωματικού ε.ε. προς κ. ΥΕΘΑ για ζητήματα στελεχών ΕΔ που πεισματικά αρνείται να νομοθετήσει η πολιτεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή