Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Επιστολή ΕΑΑΣ: Δίκαιη Κατανομή των Πόρων Προερχομένων από την Κράτηση 4% επί των Εξοπλιστικών Προγραμμάτων ΕΔ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

5 σχόλια:

  1. Κύριοι της ΕΑΑΣ από πού προκύπτει ότι η κράτηση 4% επί των δαπανών έχει θεσμοθετηθεί ως αντιστάθμισμα στην ανύπαρκτη εργοδοτική εισφορά;;;; . Η θεσμοθέτηση της εν λόγω κράτησης προηγείται του θεσμού της επικουρικής ασφάλισης επι της οποίας επιβάλλεται εργοδοτική εισφορά 3% κατά μερικές δεκαετίες. Πού το βρήκατε λοιπόν γραμμένο ότι η πρώτη είναι σε αντιστάθμισμα της δεύτερης;;;;;. Και άν ήταν έτσι όπως λέτε γιατί η κράτηση 4% επιβάλλεται και επί των δαπανών του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ τα στελέχη του οποίου απολαμβάνουν εργοδοτικής εισφοράς;;;;.Κύριοι αντιλαμβάνεστε πόσο επικίνδυνο για τα συμφέροντα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ένα τέτοιο επιχείρημα;;;;. Δεν είστε απλώς άσχετοι αλλά επικίνδυνοι. Κρίμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος που εγραψε το σχολιο να αναφερθει επωνυμως εαν ειναι αξιωματικος και οχι να κρυβεται!Γκεκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Δημήτρη , εγώ δεν κριβόμουν ούτε όταν ήμουν εν ενεργεία,θα το κάνω τώρα που είμαι απόστρατος. Η ΕΑΑΣ γνωρίζει ποιος είμαι. Έχω υποβάλει σχετικές προτάσεις για το αντιστάθμισμα που πρέπει να διεκδικήσουμε αντί επικουρικής σύνταξης και η ΕΑΑΣ κωφεύει. Τους πρότεινα μάλιστα να τις θέσουν υπόψη ειδικού εργατολόγου και να με ενημερώσουν για τις απόψεις του,προκειμένου να υπάρξει διάλογος. . Ουδέν έπραξαν .Τώρα τους προκαλώ δημοσίως να δώσουν στη δημοσιότητα τις επιστολές μου για το θέμα αυτό μαζί με τις δικές τους θέσεις-απόψεις για να μορφώσουν άποψη οι συνάδελφοι για το τί ακριβώς συμβαίνει ή ακόμη καλύτερα να θέσουν το θέμα αυτό σε δημόσια διαβούλευση για να δούμε τί θέλουν τα στελέχη ,τί έπρεπε να γίνει και δεν έγινε και τί μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Διευκρινίζω προς άρση οποιασδήποτε παρεξήγησης ότι συμφωνώ με την αναλογική κατανομή των πόρων της κράτησης 4% στους τρείς κλάδους, διαφωνώ όμως με το επιχείρημα που χρησιμοποιούν και εξοργίζομαι με την αδιαφορία τους. .Απόστολος Παπαδόπουλος Υπτγος ε.α.

      Διαγραφή
  3. Κύριε Δημήτρη Θ.ή Χ. ή όπως αλλιώς λέγεστε δεν νομίζετε ότι η στοιχειώδης ευγένεια ,μετά την επώνυμη τοποθέτησή μου όπως ζητήσατε, επιβάλλει και την δική σας επώνυμη πλέον επ' αυτής θέση;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή