Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Είμαι ορθολογιστής! Απορρίπτω την «πανδημία»!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

9 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΙΣΤΡΟΦΟΡΑ ΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαίωμά σας να πιστεύετε τις ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ εικασίες, άρα συνωμοσιολογίες, που άλλωστε καταρρέουν με την απλή αριθμητική επιπέδου δημοτικού σχολείου.
    Οι αριθμοί δυστυχώς για την επιχειρηματολογία σας είναι αμείλικτοι αφού ήδη μόνο οι ΗΠΑ μετρούν πολύ περισσότερους νεκρούς από Β'ΠΠ, μαζί Κορέα και Βιέτ Ναμ, σε 11 μήνες μόνο.
    Αν δεν τα θέλετε τα εμβόλια δικαίωμά σας να τα αρνηθείτε.
    Εφόσον όμως ακόμα και οι τσάμπα μαγκιές έχουν και αυτές τα όριά τους, έπρεπε υπευθύνως να έχετε δηλώσει μέσω του «θεοφώτιστου» όμως επικίνδυνα αντικοινωνικού άρθρου σας, άλλωστε το αυτό ισχύει και για όλους τους συνομοφρονούντες σας, πως ΑΡΝΕΙΣΤΕ την οποιαδήποτε παροχή υγειονομικής περίθαλψης από ΜΕΘ της χώρας, σε περίπτωση, μη γένοιτο, προσβολής σας από COVID 19.
    Και αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με λόγους ηθικής τάξης μόνο, αλλά ανωτέρας βίας και δικαίωσης των άτυχων συνανθρώπων μας. Των ασθενών των διαδρόμων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νους ορά και νούς ακούει . . . ή όπως λέει ο Λαός "κατά τα μυαλά του αλληλούια"
    Καί μην βρεθεί κανείς να μου πεί ότι έχω λιγότερο νιονιό από 'κείνον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστή η τοποθέτηση του κ.Παναγιωταράκου.Θα πρόσθετα ότι δικαίωμα του κάθε ατόμου να πιστεύει ότι νομίζει.Η συγκεκριμένη δημοσίευση έγινε επώνυμα με το συνοδευτικό Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΣ και αυτό νομίζω υποβαθμίζει το επίπεδο των Στρατηγών και με το βάρος του τίτλο του ενθαρύνει το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά τα πολλά διότι έπρεπε να ακολουθήσει και το συμπέρασμα: Ό μη γένοιτο προσβληθώ από τον κορωνοϊό δηλώνω ότι δεν επιθυμώ καμία θεραπεία σε ΜΕΘ και ήδη έχω προβεί στις νόμιμες προς τούτο ενέργειες. Τότε η ανάρτηση θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα. Διαφορετικά άνθραξ η ανάρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να σκεφθείς ότι για σένα η πατρίδα ξόδεψε τόσα λεφτά για να σε κάνει άνθρωπο να σε σπουδάσει να σου δώσει ευκαιρίες για καριέρα την οποία για χάρη σου στέρησε από άλλους και να σε συντηρεί συγκριτικά πλουσιοπάροχα για να γράφεις τόσες και τέτοιες ανοησίες. Κρίμα αλλά και κρίμα σε αυτόν που σου δίνει βήμα για να προβάλλεις τον οπορτουνισμό σου.Δεν σου μένει παρά να φορέσεις μια κουκούλα για να ενισχύσεις τους ομοφρονούντες σου στις διαδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου, επανειλημμένα έχω δηλώσει, πως οι απόψεις του κάθε αρθρογράφου δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούν με τις δικές μου. Εαν ήταν έτσι, τότε η αρθρογραφία και οι απόψεις θα ήταν ταυτόσημες, και όλοι θα συμφωνούσαμε, κουνώντας το κεφάλι καταφατικά. Έχει δημοσιευτεί ποικιλία απόψεων επι του θέματος, μερικές δε έφταναν μέχρι που να είναι αιρετικές. Αυτό, σημαίνει επιτυχία και εκπλήρωση αποστολής. Μήν τα βάζεις μαζί μου όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λυπάμαι για το το επίπεδο σκέψης στρατηγού, τέως υπαρχηγου ΓΕΣ. Συμφωνώ με την άποψη ότι οι αρνητές θαπρεπε να κάνουν υπεύθυνη δήλωση μη απαίτησης για νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο, σε περίπτωση προσβολής. Αλλα ξέρω ότι και πάλι θα λέγαν ότι και για απλή γρίπη δικαιούνται νοσηλείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή