Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ( ! )

 ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ( ! )


 

4 σχόλια:

  1. Καλά, το το μίσος πολλών κομμουνιστών εναντίον κάθε εθνικής προσπάθειας είναι γνωστό, αλλά η πλάκα είναι (δηλαδή πλάκα ως τραγωδία) ότι τα πιστεύουνε κιόλας όλα αυτά τα αστοιχείωτα, όλες αυτές τις σαχλαμάρες που λένε! Τώρα, βέβαια, αυτή η επιστολή μας "γνωστοποίησε" και κάτι άλλο ανατριχιαστικό! Ότι, λέει ο Μεταξάς είχε πει στο στρατό να ρίξει μόνο λίγες ντουφεκιές για την τιμή των όπλων! Και ότι λέει κράταγε μέσα στις φυλακές όλους του κομμουνιστές για να μην πολεμήσουν τους φασίστες και τους ναζιστές που μας επιτέθηκαν! Δεν μπορεί, παρά απλά να τους διέφυγε το ιστορικό γεγονός ότι το κομμουνιστικό κόμμα ήταν αντίθετο στον ελληνικό ΟΧΙ, αυτό που κατ' αρχάς είπε ο Μεταξάς στον Ιταλό πρεσβευτή Γκράτσι και στη συνέχεια έγραψε δια της λόγχης του ο Έλληνας στρατιώτης στα βουνά της Ηπείρου, κι αυτό γιατί η μαμά Σοβιετική Ένωση είχε συμμαχήσει με τον Χίτλερ, και άρα κανένας δεν κράτησε τους κομμουνιστές στη φυλακή για να μην πολεμήσουν! Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες μπρος στο πλήθος των ανακριβειών, του ψεύδους και της διαστροφικής αλλοιώσεως και πλαστογραφήσεως της ιστορικής αλήθειας, στοιχεία από τα οποία βρίθει το κείμενο αυτών των δήθεν εκπαιδευτικών και μάλλον απαίδευτων δυστυχών υπάρξεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είναι οι δάσκαλοι των παιδιών μας! ! ! Διαβάστε και ξαναδιαβάστε το κείμενο για να βεβαιωθείτε . Αυτοί που παραχαράσσουν την ιστορία, γράφοντας ανιστόρητα ψεύδη. Φαντασθείτε τι μπορεί να λένε στον προφορικό λόγο στις αίθουσες διδασκαλίας. Έχει γεμίσει αριστερούς η παιδεία μας στο Υπουργείο και στα σχολεία μας. Πως να αντιμετωπίσει η χώρα μας τους εχθρούς της, όταν τα παιδιά μας δεν διδάσκονται τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα, αλλά σκόπιμες φαντασιώσεις όπως πχ "τον συνωστισμό στη Σμύρνη” , αντί της πραγματικής καταστροφής - σφαγής. Πως να διδαχθούν τα παιδιά μας το αληθινό Έπος του 40 όταν χωρίς ντροπή κυκλοφορούν τέτοια κείμενα και συνοδεύονται από πράξεις όπως η Συμφωνία των Πρεσπών που ονόμασε τους Σλαύους Μακεδόνες με γλώσσα και εθνότητα Μακεδονική. Δε χρειάζεσαι εξωτερικούς εχθρούς για να αλωθείς όταν οι εχθροί της Πατρίδας βρίσκονται στο εσωτερικό της. Πως η νέα γενιά των Ελλήνων να είναι περήφανη για την ιστορική καταγωγή της, όταν δε διδάσκεται την ιστορία της, αλλά διαβάζει τέτοια κείμενα. Πώς να πολεμήσει τον Τούρκο που και αυτός ψευδόμενος θέλει να μας πάρει αυτά που δε του ανήκουν και είναι κατοχυρωμένα από διεθνείς συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος στην ΕΛΜΕ για όσα έγραψε για τους μαθητές!!!. Ενα σωρό ψέμματα διδάσκουν στα παιδιά και κυρίως ότι το ΕΑΜ και ΕΛΑΣ απελευθέρωσαν τη μισή Ελλάδα πριν φύγουν οι Γερμανο και Ιταλοί φασίστες> Μιλάνε οι κόκκινοι φασίστες που κατέστρεψαν την Ελλάδα κατασφάζοντας χιλιάδες Ε΄΄ηνες πολίτες που δεν τους ακολούθησαν. Ας διαβάσουν οι δάσκαλοι της Κεφαλονιάς βιβλία που έχουν γράψει σελέχη του ΚΚΕ όπως πρώην γενικός γραμματέας Σταυρίδης που γράφει καθαρά ότι << ο ΕΛΑΣ ποτέ δεν πολέμησε τους Γερμανούς είχαν μόνιμη ανακωχή>>
    Να παρέμβει η Υπουργός Παδείας και ο Πρωθυπουργός και να απολύσουν άμεσα τους κατάπτυστους δασκάλους που διδάσκουν τα παιδία ψέμματα παραπλανώντας τα παιδία από μικρά και συκοφαντούν Ελληνες που έσωσαν την Ελλάδα.
    Ελληνας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεος με την κουμμουνιστική προπαγάνδα, με παντοτινό και προσφιλές θύμα τις αθώες συνειδήσεις των παιδιών!
    Αδιόρθωτοι και αμετανόητοι!! Το παιδομάζωμα δεν το σταμάτησαν ποτέ!! Οι άνθρωποι τολμούν ακόμη να διαφημίζουν την ΕΣΣΔ των εκατομμυρίων θυμάτων του πατερούλη τους Στάλιν · φανατικού συμμάχου του Αδόλφου των ΕΣ-ΕΣ! Οι μισές αλήθειες? τα αισχρότερα ψεύδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή