Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Κλοπές, λεηλασίες, πυρκαγιές και στο τέλος εγκαίνια από την ΠτΔ στο ΚΥΤ…


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Κλοπές, λεηλασίες, πυρκαγιές και στο τέλος εγκαίνια από την ΠτΔ στο ΚΥΤ…
    Ο ελαιώνας της Μόριας στις φλόγες ξανά αυτή τη στιγμή. Την ώρα που κάποιοι Μυτιληνιοί πανηγυρίζουν γιατί η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας τους τιμά λέει. Η ίδια Πρόεδρος που την Πέμπτη θα εγκαινιάσει νέα δομή μέσα στον λεηλατημένο ελαιώνα. Δεν πρέπει να υπάρχει πιο ξεφτιλισμένο νησί.
    Επιχείρηση δίπλα στο ΚΥΤ, η οποία επί 5 χρόνια δεχόταν τις επιθέσεις των “κατατρεγμένων της γης”, που έσπαζαν, λεηλατούσαν και έκλεβαν ρεύμα ανενόχλητοι. Στις διαμαρτυρίες του ιδιοκτήτη η Αστυνομία απαντούσε ότι δεν έχει προσωπικό και δεν μπορεί τέλος πάντων να φυλάει ένα χώρο ολόκληρο το 24ωρο.   Μέχρι που μετά από απανωτά και συνεχόμενα χτυπήματα η έκταση πέρασε στα χέρια του κράτους, οπότε ως δια μαγείας το προσωπικό στην Αστυνομία βρέθηκε και στο κτήριο απασχολούνται ως φύλακες με βάρδιες αστυνομικοί όλο το 24ωρο.
    Σε αυτό τον μαρτυρικό χώρο, που το κράτος απέσπασε με τρόπο που θυμίζει σικελική Μαφία, την
Πέμπτη προγραμματίζεται η τέλεση μίας άθλιας φιέστας εγκαινίων, ως πρελούδιο στην ουσία της μεγάλης Επέκτασης του ΚΥΤ. Παρούσα στη φιέστα της υποκρισίας και στην νομιμοποίηση του εγκλήματος, η ίδια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
    Άραγε πώς θα ένιωθε ως άνθρωπος αν κάποιος της εξηγούσε το ιστορικό του κτιρίου και όσα με τα μάτια τους είδαν εκείνοι που δούλευαν εκεί επί πέντε χρόνια; Θα κοκκίνιζε έστω ελάχιστα από ντροπή αν τα εγκλήματα που συντελέστηκαν περνούσαν ως εικόνα από μπροστά της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου