Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/8/2020)
    Κάποιοι φίλοι, με ρωτούν γιατί δεν δημοσιεύω κάποια δικά τους κείμενα. Οφείλω να «απολογηθώ». Πρώτα από όλα, τα κείμενα πρέπει να έρχονται σε εμένα, και όχι να τα ψάχνω να τα βρώ στο φέϊσμπουκ ή σε άλλα παρεμφερή. Και ο μόνος τρόπος, είναι με ε-μαιηλ. Εάν τυχαία «πέσω επάνω» σε κανένα αξιόλογο, τότε εντάξει! Άλλος λόγος, είναι πως πρέπει πρώτα να διαβάσω το κείμενο, και μετά να το επιλέξω ή όχι. Εάν δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφει, άσχετα εάν συμφωνώ ή διαφωνώ με την Κεντρική Ιδέα, ή εάν το κείμενο αποτελείται κυρίως από κραυγές αγωνίας, οργής κτλ, έ, τότε δεν είναι κατάλληλο. Όχι πως φοβάμαι την οποιαδήποτε λογοκρισία, απέδειξα ότι δεν την φοβάμαι. Όμως, οφείλω τον ελάχιστο σεβασμό στους αναγνώστες, να μην τους βασανίζω με πράγματα που μόνο ο ίδιος ο γράψας καταλαβαίνει…
------------------------------------------
    Αυτοί οι εγγλέζοι, είναι τρομεροί! Ένα από τα μέτρα που πήραν στο Μάντσεστερ, είναι να μην μπορεί η κοπέλα να πάει στο σπίτι του φίλου ή αρραβωνιαστικού της ( ή το αντίστροφο) για τα…. «περαιτέρω», γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ εάν δεν μένουν μαζί! Μπορούν όμως, να…. πάνε σε ξενοδοχείο!!!!
------------------------------------------
    Λέγεται, πως ο Ερντογάνης ενδιαφέρθηκε να αγοράσει το «σπίτι του διαβόλου» στην Ιρλανδία. Αισθάνεται εκεί πιο… άνετα!
------------------------------------------
    Τίποτα για τα αναδρομικά, βρε παιδιά…. Τα ξεχάσαμε!
------------------------------------------
    Πρέπει να παραδεχτουμε, πως το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ήταν ίσως το πιο δραστήριο παράρτημα της ΕΑΑΣ, με αξιοζήλευτο έργο, που για να γίνει χρειαζόταν κόπος, μεράκι, χρόνος και γνώσεις. Όλα αυτά, τα είχε η προηγούμενη διοίκηση. Νομίζω, πως και η νέα διοίκηση δεν θα υστερήσει καθόλου. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου