Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/8/2020)
    Όλα του φταίνε του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από την Γούλβς. Μια πως το πέναλτυ δεν ήταν πέναλτι ( ΠΟΥ ΗΤΑΝ!), άλλη πως το γκόλ που έβαλαν δεν ήταν οφ-σάϊτ ( ΠΟΥ ΗΤΑΝ!). Διαμαρτύρονται και για το ότι δεν υπήρχαν… πολλές μπάλες! γύρω – γύρω στον αγωνιστικό χώρο, και άλλα τινά. Ο διαιτητής τους έφταιγε! Ίσως περίμεναν αντιμετώπιση ανάλογη με αυτήν που εχουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Όπως και να το κάνουμε, ο Ολυμπιακός δεν είναι Γούλβς!
------------------------------------------
    Πολύ καλή η εφαρμογή της ΓΓΠΠ, με την οποία όποιος παίρνει το 112, εντοπίζεται ΑΚΡΙΒΩΣ η θέση του. Κάτι τέτοια, μόνο στα αμερικάνικα σήριαλ βλέπουμε. Έχει ατέλειες ακόμα, αλλα πιστεύω πως θα βελτιωθεί.
------------------------------------------
    Αυτά τα «νούμερα» ( οι influencers ντέ… ) πήραν πολύ ψηλά τον αμανέ! Θέλουν να πίνουν  και να τρώνε «στην κουτρα» σε εστιατόρια, για να γράψουν… καλά λόγια, που θα τα διαβάσουν οι… «ακόλουθοί» τους! Οι ξύπνιοι και οι βλάκες! Και το θέμα είναι πως με κάτι τέτοια, ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!!!!! Πού καταντήσαμε, ρε παιδιά….
------------------------------------------
    Το αστείο θα ηταν, εάν περιμέναμε πως ο Ερντογάνης θα δεχόταν το σύμφωνο Ελλάδας – Αιγύπτου! Και φυσικά δεν το δέχτηκε! Το θεωρεί σαν ανύπαρκτο. Και με βάση αυτό, λέει πως θα συνεχίσει τις έρευνες, όπως τις προγραμμάτισε! Συμβαίνουν πολλά, που δεν γράφονται σε 5 γραμμές.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου