Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/8/2020)
    Εδώ ο κόσμος καίγεται, και ο άλλος δίνει συμβουλές για το πώς θα διαλέξουμε τα καλύτερα… καλαμπόκια! Χριστέ και Παναγιά!
------------------------------------------
    Η UEFA δεν σέβεται τίποτα και δεν καταλαβαίνει και τίποτα από κορονοϊούς και τα συναφή. Δεν την ενδιαφέρουν τα κρούσματα, ούτε και οι ομάδες. Βγάζει το πρόγραμμά της, και από εκεί και πέρα, όποιος μπορεί να παίξει, παίζει, ακόμα και με τα «τσικό» Και να μην έχετε την παραμικρή απορία για τον λόγο που γίνεται αυτό. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Για τι άλλο; Οι πραγματικοί φίλαθλοι, θα έχουν αρχίσει να αισθάνονται ηλίθιοί. Όσο για τους οπαδούς, έτσι και αλοιώς δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Τώρα θα καταλάβουν;
------------------------------------------
    Τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά, τους ακούσατε. Επομένως, εάν καταλάβαμε καλά, πρέπει να περιμένουμε ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ίσως και πιο σκληρά από τα προηγούμενα. Σκέφτομαι, τι θα μπορουσε να γίνει περισσότερο ή λιγώτερο, και δεν μπορώ να δώσω απάντηση! Και τα κρούσματα, κάθε μέρα είναι περισσότερα από την προηγούμενη….  Κατά τα άλλα, το θέμα «κορονοϊός» είναι… συνωμοσία!
------------------------------------------
    Η έκρηξη στο Λίβανο, θυμίζει αρκετά εκείνη την έκρηξη των αλοιωμένων πυρομαχικών στην Κύπρο. Πολλά κοινά σημεία. Και στις δύο περιπτώσεις, οι ευθύνες των κυβερνήσεων, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ! Στην Κύπρο, έψαχναν να βρούν υπεύθυνο, ενώ ήταν οι ίδιοι! Να δούμε, το ίδιο θα κάνουν και στο Λίβανο; Θα τα «φορτώσουν» όλα στον… λιμενάρχη;;; Τουλάχιστον, στην Κύπρο ήταν σε ακατοίκητη περιοχή, ενώ στον Λίβανο, καταστράφηκε η μισή Βηρυτός…
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου