Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/8/2020)
    Καλά τα λέει ο φίλος στην επιστολή του για την ΕΡΤ. Από το 1974 μέχρι και σήμερα, μας έχει «φλομώσει» σε ταινίες είτε «αριστερής κουλτούρας» είτε περιθωριακές ( «Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι», την θυμάστε; ) Το δε τελευταίο καιρο,επι ΣΥΡΙΖΑ, για απόδειξη «δημοκρατικότητας» μας είχαν ταραξει σε Σοβιετικές ταινίες! Είναι βαθειές οι  ρίζες…. Ο φίλος, ζητά από την ΕΡΤ να προβάλει την ταινία «ΕΛΕΝΗ» του Γκατζογιάννη. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ! Πιθανώτερο είναι να μας «ρίξει στη μάπα» την «ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ» ( ξέρετε, εκείνη με τον Βέγγο για «κράχτη» ) για… επιμόρφωση και ψυχαγωγία!
------------------------------------------
    Τώρα, «τη βάψαμε» και μάλιστα με καρά-μπογιά! Βγήκε οΤσιοδρας μαζί με τον Χαρδαλιά στην τηλεόραση! Θυμάστε, πριν από μερες, που είχα γράψει πως κάποια στιγμή θα ξαναρχόταν, και τότε τα πράγματα θα ήταν άσχημα. Έ, η στιγμή ήρθε! 121 κρουσματα εχθές ( τα 47 στη Θεσσαλονίκη) εκ των οποίων μόνο τα 5 βρέθηκαν στις πύλες εισόδου! Αυτό σημαίνει πως Ο ΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΠΑΝΤΟΥ! Και δεν ξέρω εάν μπορεί να περιορισθεί με νέα αυστηρότερα μετρα. Τα οποια φυσικά θα ληφθούν, και θα εξαγριώσουν τους ηλιθίους που πιστεύουν σε «θεωρίες συνωμοσίας». Ίσως, για να δικαιολογούν την συμπεριφορά τους.
------------------------------------------
    Έγινε και ο αναμενόμενος «ανασχηματισμός» της κυβέρνησης! Τώρα, δεν θα παίζουν με σύστημα 4-2-4, αλλά με σύστημα 4-3-2-1! Φαίνεται ταιριάζε καλύτερα!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου