Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/8/2020)
    Για τη Μύκονο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ! Ό τι και να κάνουμε, ό τι μέτρα και να ληφθούν, εκεί είναι το άντρο της ΑΝΟΜΙΑΣ και της ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Λυπάμαι τους ΣΩΣΤΟΥΣ Μυκονιάτες (υπάρχουν και αυτοί, αν και μάλλον είναι πολύ λίγοι…)
------------------------------------------
    Την παροιμία «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά» προφανώς την ξέρετε. Την ήξεραν και στην Κρήτη, και για αυτό «καταχώνιασαν» 25.000 ευρώ σε παλιόρουχα. Έλα όμως, που… «άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε γιαγιά κελεύει» … Τα πέταξε λοιπόν η γιαγιά του σπιτιού στα σκουπίδια! Ευτυχώς για αυτούς, έστω και με μεγάλο κόπο, τα βρήκαν! Τους προτείνω η επόμενη κρυψώνα να είναι γλάστρες. Υπάρχει και η πιθανότητα να… φυτρώσουν κιόλας!
------------------------------------------
    Χτές είχαμε την ισοφάριση του πανελληνίου ρεκόρ, με 269 κρούσματα! Το «ταράκουλο» καλά κρατεί… Άσχετα εάν κάποιοι που κρατούσαν ομπρέλα όταν έβρεχε μυαλό, λένε ( ακόμα…) πως όλα είναι «φτιαχτά» από την … παγκοσμιοποίηση και την …νέα τάξη! Όταν καταλάβουν, θα είναι αργά… Όμως αυτοί ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ακόμα και εάν τους… φυτέψουν!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου